728 X 90

James Blunt

By Frizura & Szépség

James Blunt 2004-es berobbanása óta négy listavezető dallal büszkélkedhet, és megszámlálhatatlan díjat nyert. Közel 17 millió albumot és 20 millió kislemezt adott el világszerte.

James Blunt Press Session 2013

James Blunt negyedik stúdióalbuma, a Moon Landing 2013. október 21-én jelenik meg. A lemezen James visszatér zenei gyökereihez, az érzelmes balladákhoz.

James így beszél az anyagról: „Van valami romantikus és magányos a Holdra szállásban. Olyan, mint az első szerelem: nosztalgikus, és szinte hihetetlen, hogy megtörtént. Ez egy igen személyes album lett: arról szól, ahogy Tom – a producer – és én látjuk a történetet a kezdetektől máig.”

Az első kislemez a „Bonfire Heart”, melynek roadmovie-szerű klipjét Wyomingon és Idahón keresztül forgatták majdnem három napig. A lemezen található egy „Miss America” című dal is, melyet Whitney Houston tragikus halála inspirált.

Frizuraszemle:

James haja enyhé hullámos. Szerencsés ilyenkor kihasználni a természetes esését a hajnak, és ezt már hajvágás közben figyelembe venni. Ha mindezt előtérbe helyezzük, egy nagyon vagány, természetes és trendi frizurát kapunk. Hagyjuk, hogy a haj esése érvényesüljön, és ne legyen túl rövid a frizura!

A hullámos haj rakoncátlan szálait vax, hajzselé vagy krém segítségével tarthatjuk kordában.

Fotó: Magneoton/Warner


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble