728 X 90

Josh Groban

By Frizura & Szépség

Josh Groban a napokban jelentette meg hatodik, All That Echoes című albumát. Az albumon közreműködik a Grammy-díjas trombitás, Arturo Sandoval (Un Alma Mas) és az olasz szupersztár, Laura Pausini (E Ti Promoterro)

Frizura:

Josht hajügyileg is szemrevételeztük. Szép természetesen hullámos és sűrű haja van.

A férfiaknak is kell ápolniuk a hajukat – főleg az ilyen kényeset. Ha karban tartják, akkor meg tudják tartani a természetes hullámokat, mivel ha nincs foglalkozva vele, azon nagyon meglátszik.

A sampont érdemes a fejbőr minőségére választani. Például ha zsíros a fejbőr, akkor nem zsíros hajra, hanem zsíros fejbőrre való sampon kell, a balzsamot pedig a hajvégek állapotának megfelelően kell kiválasztani.

A hajszárítás történjen szabad levegőn, vagy ha ez nem megoldható, akkor nagyon gyenge levegővel (úgy, hogy a hullámokat ne borzoljuk túlságosan szét). És tehetünk rá hullámosodást elősegítő krémet vagy fixálót.

Két mosás között pedig csak kézzel formázzuk az ilyen típusú hajat, frizurát. Fésűvel nem ajánlatos, mert tönkre tesszük a hullámokat.

A szépen karban tartott hullámos frizura nagyon meghálálja a gondoskodást, fényes és ápolt külsőt kölcsönöz, úgy, mint a jóképű és csodálatos hangú énekesnek.

Nemes-Meggyes Zsuzsanna

Fotó: Warner Music


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble