728 X 90

Karácsonyi készülődés – az elmaradhatatlan karácsonyi fotózás

By Frizura & Szépség

Az idei évben sem maradhatott el a karácsonyi fotózásunk a kisfiammal. Olyan jó visszanézni a tavalyi képeket. Ez egyfajta ráhangolódás is a karácsonyra nálunk. Mindig úgy szervezem, hogy valami mással is egybekötöm ezt a délutánt, azaz ez nálunk egy „bulinap”. Fotózás egy kellemes vacsorával a kedvenc helyünkön vagy mozizás, karácsonyi vásárban tett séta forró csokival. Számos szuper programlehetőség van, ezek a közös élmények pedig felbecsülhetetlenek. Visszakanyarodva a fotózásra, jár egy kis készülődéssel ugyan, de minden perce megéri.

Az első legfontosabb dolog, hogy megtaláljuk a megfelelő fotóst. Jó, ha a fotósunknak van saját stúdiója, de bérelhetünk is pár órára. A lényeg, hogy jó hátterek és szép dekoráció legyen, mert ez nagyon fontos a hangulatos képek elkészítéséhez. És persze az sem árt, hogy a fotósunk valóban tudjon fotózni és lelkes, kedves legyen. Érdemes előtte jól körülnézni a piacon. Sajnos én már jártam úgy, hogy szívesebben elfutottam volna az adott stúdióból, annyira unott és kiégett volt a fotós. Idén szuper fotósra találtam. Nagy Ildikónál nagyon jól éreztük magunkat. Érdemes előre kitalálni, hogy mit veszünk fel a fotózásra. Az jó, ha szetteket állítunk össze magunknak és a családnak is.

Én szeretek nagy pakkal elindulni, hogy legyen miből választani. Legyenek cipők, kiegészítők is nálunk. Lehet stylist segítségét is kérni, mert néha nem is gondoljuk, hogy például egy szín nekünk jól állhat, de egy szakértő azonnal látja ezt, és nagyon jó tanácsokkal láthat el minket.

Én idén a Van Graafba ugrottam be, és csodás modelleket találtam erre a fotózásra. Az elegáns fekete ruhába az idei tavaszi-nyári kollekcióból egyből beleszerettem, mert annyira különleges és mégis egyszerű. Még sohasem választottam ilyen formájú ruhát, de ezentúl keresni fogom őket. Az anyaga is nagyon ideális, mivel jól tartja a formát. Ami különösen tetszett benne, az a különös testszínű anyag áttükröződése a fekete alatt.

A fekete mellé mindig kell valami színes is. A királykék kabátkába egyből szintén belebolondultam, mert annyira tetszik ez a szín. Nagyon jó döntés volt a képeket látva. Ez már egy 2018 tavaszi-nyári kollekciós modell.

És persze idén is elvittem a kedvenc ENIHORN felsőmet, mert nagyon ünnepélyes a fehér-fekete mintájával.

A smink sem maradhat el előtte. Nagyon sokat jelent, ha előtte profi sminkesre bízzuk magunkat. El is mehetünk előtte vagy a helyszínre is hívhatunk egy sminkest, mert pl. kisgyerekkel ez így egyszerűbb lehet. Én már évek óra Schlovicskó Katához járok, mert szuper hozzám passzoló sminkeket készít és ráadásul nagyon jól is érzem magam nála.

Frizura sem árt, de a legfontosabb, hogy ne legyen lenövésünk. Szerencsés helyzetben vagyok, mert a magazinunk mesterfodrászánál, Nemes-Meggyes Zsuzsinál nem kell izgulnom a festés miatt sem. Mostanában már inkább a hajamra kérem a csokoládét, mert így fenekem sem nő tovább.

Ha valaki lekéste már a karácsonyi előtti fotózást, akkor is még bepótolhatja, mert sok fotóstúdió még január első hetéig megtartja a karácsonyi dekorációját. Esetleg érdemes még ezt is átgondolni.Ami nagyon fontos, magunkkal is kell foglalkozni. Nem szabad hagyunk, hogy örült fáradtam essünk be a fa alá. Ha fotózásra nem is jutunk el, akkor is egy kozmetikushoz vagy fodrászhoz, masszázsra menjünk el. Ha mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, lelkileg kicsit feltöltődünk, akkor a családnak, szeretteinknek is többet tudunk adni. Szépítkezésre és testi-lelki feltöltődésre fel!

Csodás karácsonyi előkészületeket kívánok minden kedves olvasónknak!

Fotó: Nagy Ildikó, Nagy Ildikó Photography

Smink: Schlovicskó Kata

Frizura és hajszín: Nemes-Meggyes Zsuzsanna, Meggyes Szalon, Emmebi

Fekete ruha, királykék blézer, arany bőrhatású kabát: Van Graaf

Fehér-fekete felső: ENIHORN

Leggings: Intimissimi

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség