728 X 90

Karácsonyi make-up-kedvcsináló Schlovicskó Kata sminkmesterrel

By Frizura & Szépség

Ismét eltelt egy év, közelegnek az ünnepek, a karácsonyi készülődés fontos része, hogy mi nők is szépek legyünk és sminkünkben is megjelenjen az ünnep hangulata.

Ez az év nagyon színes és kreatív volt a sminkek világában és nincs ez másként az év vége felé sem. Sokféle irányzat hódít most is. Készülve az ünnepekre sokféleképpen csillogóak és trendik lehetünk egyszerre. Mága Jennyvel egy kis karácsonyi fotózást csináltunk, hogy megmutassuk, hogyan lehetünk szépek és nőiesek a karácsonyi fények alatt. 2017 téli sminkslágere továbbra is az erőteljes matt szájakban rejlik, divat a piros, tégla- és a bordó színek minden árnyalata. Lényeg, hogy a száj legyen, szép, nagy, hangsúlyos és akár kissé tökéletlenül kifestett.

Továbbra is hódít a tus a szemen, ami lehet vékony, vastag vagy akár konkrét geometriai forma is. Ezen a télen divat a rózsaszín és a bronzos erőteljes pirosítás is, lényeg, hogy a rózsaszínes csillogás megjelenjen az orcákon. Idén karácsonykor minden hangsúlyt a szemre és a pillákra tegyünk, itt az ideje az alkalmi műszempillák, 3D-pillák felrakásának, de ha ezt nem szeretnénk, akkor bátran nyúljunk a spirálunkhoz és merjük akár több rétegben is használni, nem baj, ha a szálak kicsit összeragadnak, lényeg, hogy szépen tudjunk pillogni és minden tekintet a szemünkön legyen!

Ha szeretnénk, hogy a smink tartós legyen, akkor érdemes fixáló sprayvel rögzíteni a kész make-upot, így az eredmény biztos, hogy matt és tökéletes lesz az egész ünnep alatt.

Modell: Mága Jenny

Fotó: Csányi István – Black & White Stúdió

Smink: Schlovicskó Katalin

Haj: Makkai Noémi


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség