728 X 90

Kenderesi Tamás: „Nem tudom, hogy a matekérettségi vagy az olimpiai bronz megszerzése volt nehezebb”

By Frizura & Szépség

 

Kenderesi Tamás, olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes úszónknak nagy kő esett le a szívéről, amikor sikeresen leérettségizett matematikából. Ma már biztosan állítja: e-learninggel készült volna ő is, ha a matematikaérettségire felkészítő online kurzust egy picit hamarabb kidolgozzák és rendszerbe állítják. 

„A közép- és emelt szintű matematikaérettségire felkészítő kurzust nagy sikerrel indította el a tavalyi tanévben az E-Palatábla. A képzést az éles érettségi előtt próbaérettségi feladatsorok zárják, melyek elősegítik az ismétlést és felszínre hozzák az esetleges hiányosságokat, amelyeket pótolni kell a tanulónak. Az e-learning módszer segít a gyors, hatékony, szabad felkészülésben, ugyanis a szöveges információk mellett szituációs gyakorlatokkal és interaktív animációkkal hozza közelebb az ismeretanyagot a diákokhoz”.

Kenderesi Tamás élsportolóként tudja, hogy az úszásban a jó eredmények eléréséhez maximális felkészültség és sok-sok versenyszituáció szükséges és ugyanez igaz a matematikára is. A sport játék és küzdelem, akárcsak a matematika. „Szerencsére én túl vagyok az érettségin, de nagyon hasznosnak tartom az e-learning matematikaérettségi-felkészítő tananyag ötletét, ugyanis jó, ha haladunk a korral és nyitottak vagyunk a gyorsabb, szabadabb módszerekre. Ha most állnék érettségi előtt, biztos, hogy a tanév 19 hetére kidolgozott online felkészítőt választanám, mely az elméleti tananyag mellett mintafeladatokat és próbaérettségi tesztsorokat is tartalmaz, megkönnyítve a felkészülést. Élsportolóként tudom, hogy minden perc rendkívül értékes, mindig törekednünk kell a leghatékonyabb, leggyorsabb megoldásokra, az e-learning program pedig pontosan ezt kínálja. Akár utazás közben vagy két edzés között ebédszünetben is előveheted a tableted és megtanulhatsz egy leckét, amivel máris hasznosan töltötted az idődet és közelebb kerültél a célodhoz. Be kell vallanom, nehezen birkóztam meg a matekérettségi feladataival, de szerencsére sikerült. Nem is tudom biztosan, melyik volt a nehezebb: az olimpiai bronzérem, vagy a matekérettségi megszerzése” – mondja nevetve a fiatal úszótehetség.

Fotók és forrás: Just Creative


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség