728 X 90

Ki szeretne egy szépítő okoseszközt karácsonyra? Arctisztítás és bőrkisimítás az ageLOC LumiSpaval

By Frizura & Szépség

Az arctisztítás az egyik legfontosabb napi szépségápolási rituálé, amit soha nem szabad kihagyni.  Könnyebb a dolgunk, ha akad egy olyan okos társunk, mint a Nu Skin ageLOC LumiSpa arctisztító és a szemkörnyékre való kiegészítőfeje, az ageLOC LumiSpa Accent.

Kettős hatású bőrápolási rendszer

Az ageLOC® LumiSpa™ egy kettős hatású bőrápolási rendszer, amellyel a bőr puhább és simább tapintásúvá válik már az első használatot követően. Az ageLOC LumiSpa-készülék szabadalmazott két irányú mozgást végző szilikon kezelőfejének köszönhetően kiemelkedik a többi arctisztító készülék közül. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék a gyengéd, mégis alapos arctisztítást számos, a bőr számára jótékony hatással ötvözi: sima és puha tapintásúvá varázsolja a bőrt és csökkenti a pórusméretet. Az ageLOC LumiSpa kezelőfeje tökéletes frekvencián mozog ahhoz, hogy az elhalt hámsejtek elsöprése, valamint a bőr ragyogásának és simaságának fokozása által elősegítse a bőrhámlasztást.

A szilikon kezelőfejek finom, nem karcoló felülete higiénikus és tisztítása általában egyszerűbb, mint a piacon gyakran fellelhető kefés kezelőfejeké. Érzékeny bőr esetében is használható (szerkesztőségi tapasztalat: egy érzékeny bőrű szépségszerkesztő tapasztalata).

Az ageLOC LumiSpa puha szilikon kezelőfeje a különböző bőrtípust célzó ageLOC LumiSpa Activating Cleansers arctisztítókkal együtt finoman, de alaposan eltávolítja az arcbőrről a környezeti szennyeződéseket, a koszt és a sminket. A tisztítók a Nu Skin-szabadalmazott ageLOC-összetevő-keverékét tartalmazzák, amely a bőröregedés látható jeleinek forrását veszi célba.

Tapintható visszajelzés: a készülék leáll és vibrálni kezd, ezáltal figyelmeztet minket, ha túl gyors, dörzsölő mozdulatokat vagy túlzott nyomást gyakorolunk. Vízálló és ergonomikus dizájn, a gumimarkolat pedig lehetővé teszi, hogy a készüléket zuhanyzás közben is használjuk.

Így használjuk!

Az ageLOC LumiSpa-rendszer ideális nők és férfiak számára, akik a fiatalos megjelenésű bőr fenntartására és a bőröregedés látható jeleinek csökkentésére törekednek. Használatához nedvesítsük be az arcunkat meleg vízzel, és vigyük fel az ageLOC LumiSpa arctisztítót! Egyszerűen csak nyomjuk be a be- és kikapcsoló gombot, és lassan simítsuk végig arcunkon a szilikon kezelőfejet előre és hátra nagyobb mozdulatokkal! A készülék 30 másodpercenként megáll, jelezvén, hogy továbbhaladhatunk az arc következő részére. Használjuk az ageLOC LumiSpát minden reggel és este!

Miben különbözik az ageLOC® LumiSpa a többi terméktől?

Az ageLOC LumiSpa leginkább három szempontból különbözik a hasonló termékektől: az ageLOC LumiSpa higiénikus szilikon kezelőfeje finoman hámlasztja a bőrt. Az ageLOC LumiSpa szabadalmazott technológiája révén nagyszerű jótékony hatásokat nyújt a bőr számára, miközben alaposan tisztítja is azt. Az ageLOC LumiSpa kettős hatású, ultramodern rendszerében a hatékonyság és az innováció ötvöződik. Hogyan válasszam ki a számomra legmegfelelőbb ageLOC LumiSpa szilikon kezelőfejet? Az ageLOC LumiSpa szilikon kezelőfejet bőrtípusunk és egyéni igényeink alapján válasszuk ki! Mindkét szilikon kezelőfej eltávolítja a környezeti szennyeződéseket, a koszt és a sminket, gyengéd arcápolási élményt nyújtva minden bőrtípus számára. A durva felületű szilikon kezelőfej erősebb tisztítóhatást tesz lehetővé, amely a zsíros bőrrel rendelkezők számára ideális lehet.

Törődjünk a szemünk környékével az ageLOC LumiSpa Accent és IdealEyes párossal!

Az ageLOC LumiSpa Accent és IdealEyes párosa egy egyedülálló kombináció, amely friss és éber tekintetet eredményez. Az ageLOC LumiSpa-készülék tökéletes kiegészítőjével, a LumiSpa Accent apró szilikonfejével még a nehezebben hozzáférhető területek sem jelentenek gondot. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva finoman radírozza és élénkíti a szem érzékeny területét, valamint csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat. Ez a páros frissíti és hidratálja a szem környéket, s már az első használat után bársonyossá teszi a bőrt.

Az ageLOC LumiSpa IdealEyes és a szilikoncsúcs külön-külön is megvásárolhatók, ami azt jelenti, hogy könnyedén cserélhetjük az apró fejet, és megszakítás nélkül élvezhetjük a készülék előnyeit. Reggel és este vigyük fel az ageLOC LumiSpa IdealEyes szemkörnyékápolót finoman a szemöldök alatti tiszta bőrfelületre, a szarkalábakra hajlamos csücsökbe és a szemek alá! Közvetlenül szembe ne kerüljön! A legjobb eredményért masszírozzuk mindkét szem területét egyenként fél percen keresztül az ageLOC LumiSpa Accent-fejjel, majd egy perc elteltével kapcsoljuk ki a készüléket!

Szerkesztői tapasztalat

Már mi is teszteljük mindkét területre az ageLOC LumiSpat. Nagyon kellemes érzés a bőrön ez a finom masszázs. Különösen örülünk a szem alatti részhez kifejlesztett ageLOC LumiSpa Accent-fejnek, mert a szemünk alatti résszel sokan nem foglalkoznak eléggé. Fontosnak tartjuk, hogy a szemünk környékével időben kezdjünk el foglalkozni, mert ezek nagyon érzékeny részek, így ápolásuk is nagyobb odafigyelést igényel. Összegezve hűséges társunk lett a készülék a reggeli és esti arctisztítási rituálénkban. Ajánljuk nektek is!

Molnár Gréta

További információ az ageLOC LumiSpáról itt.

A játék sem maradhat el! Most egy szerencsés www.frizuraszepseg.hu magazin olvasóé lehet a képen látható ageLOC LumiSpa és  ageLOC LumiSpa IdealEyes-okoskészülék, ehhez kifejlesztett artisztítókkal.

Játékszabály:

:) Legyetek www.frizuraszepseg.hu követők!

:) Kedveljétek a játék posztját és még két másikat.

:) Hívjatok meg a játékba két barátot!

:) Válaszoljatok a kérdéseinkre! Milyen Nu Skin-terméket próbáltatok már? Milyen termékeket használtok a reggeli és esti arctisztításhoz?

:) Osszátok meg a bejegyzést, hogy minél több helyre eljuthasson!

A válaszokat ide kérjük az ageLOC LumiSpa-okoskészülék karácsonyi játék bejegyzéshez

Határidő: december 17

Kövessétek oldalunkat, hogy elsőként értesüljetek a legújabb szépség-, egészség- és divathírekről, játékainkról, akcióinkról.

www.frizuraszepseg.hu

Szépítkezzünk együtt!

Játékszabályzat itt olvasható!

promóció

Ruha – karácsonyi szett: Navona Fashion

Karácsonyi modell fotó: Köő Adrien 

 

Cikkajánló:

Szépséghírek és újdonságok

Ismét csodás a Navona Fashion idei őszi-téli kollekciója

Tudjunk meg többet a CBD olajról!

Kézápolási tippek kézkrém körképpel!

Tudj meg többet a hiperpigmentációról!

Bőrszépítés felsőfokon: Fiatalosabb megjelenés a Nu Skin 180° öregedésgátló termékcsaládjával

Kulcsszavak: , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble