728 X 90

Legyen jövőnk! – Navona Fashion tavaszi-nyári kollekció

By Frizura & Szépség

Legyen jövőnk! – Navona Fashion tavaszi-nyári kollekció. Ismét egy szemet gyönyörködtető kollekcióval lepett meg minket a Navona Fashion. A legújabb tavaszi-nyári kollekciót a 4. Globális fenntartható divathéten mutatta be Megla Rózsa  divattervező az Olasz Kultúrintézetben „Legyen jövőnk!” címmel. A május 28- ai szalonbemutatón még közelebbről megnézhettük ismét a modelleket és pár újabb alkotást is.

 Navona Fashion tavaszi-nyári kollekció

 „A nőies vonalvezetésű, elegáns öltözetek bio- és természetes alapanyagokból készültek: mint ramy, selyem, len és pamut.

Az UNESCO a világörökség részévé választotta a kékfestőt

A hagyományőrzésből kiválasztott alapanyag újragondolása hozta létre az új alkalmi ruháinkat, ahol a csodaszarvas és a pávapár megjelent a motívumok között. Viseljük boldogan az etikus és fenntartható divat ruháit, hogy legyen jövőnk!” Megla Rózsa.

A Frizura & Szépség magazinnal nekünk is volt alkalmunk egészen közelről megcsodálni ezt a kollekciót a divathéten és a szalonbemutatón is.

Szeretjük Rózsa ruháiban, hogy mindig nőiesek és minden modellben van valami különleges. A minőség sem elhanyagolható, fontosnak tartjuk a szerkesztőségben, hogy az adott ruha a minőségét tekintve is sok év után is hordható legyen.

Nemes-Meggyes Zsuzsanna mesterfodrászunkkal és Szabó Nikolett tudományos kutatóval

Megla Rózsával és Völgyesi Gabi énekesnővel

Azt valljuk, hogy legyenek jó minőségű ruháink, pl. az a bizonyos klasszikus kis fekete még 5–10 év múlva is állja meg a helyét. Ezzel csökkenthetjük a pocséklást és a hulladékok keletkezését, amelyhez sajnos a fast fashion divatvilág nagyon is hozzájárul. Arra kellene megtanítani a fiatalabb generációkat, hogy inkább ne legyen olyan sok ruhájuk, de azok minőségiek legyenek, amit még legalább a következő években is fel tudnak venni. A Navana Fashion ruhái szerencsére ilyenek. :)

Molnár Gréta

Íme pár modell a szalonbemutatóról

www.navona-fashion.com

Cikkajánló: Frizura & Szépség Szépítő Nap Nikivel!

Frizura & Szépség Szépítő Nap – Legyél te is a vendégünk!

 

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble