728 X 90

Legyen nyugis a Black Friday! Online vásárlási tippek a FOREO-tól

By Frizura & Szépség

A Black Friday akciók megérkeztek, de nem muszáj, hogy ez káoszba fulladó vásárlási rémálmot, órákon át a dugóban ülést, vagy idegőrlő futkározást jelentsen boltról boltra. Ahogy egy tapasztalt tábornok sem indul csatába egy alaposan kidolgozott harci stratégia nélkül, úgy Nekünk sem szabad az év legnagyobb akciós időszakának nekiindulni előkészületek nélkül. A svéd beauty-tech brand, a FOREO elhozta a legütősebb online vásárlási tippeket, amivel a legtöbbet kihozhatjuk idén a Black Friday-ból, nyugodtan, a kanapénk kényelméből.

Írjunk bevásárló listát!

A Black Friday nem a böngészés ideje. A sok csábító ajánlat között biztosan elkalandozunk majd és megtetszenek olyan dolgok is, amelyekre valójában nincs is szükségünk. Ezért fontos, hogy legyen egy listánk arról, amit szeretnénk, vagy amire igazán szükségünk van. Néha annyira vágyunk a “na, ez megérte” érzésre, hogy olyat is megveszünk, amit nem kellene. Ne essünk ebbe a hibába!

Legyen B tervünk!

A fekete péntek őrületében előfordul, hogy a raktárkészlet kiürül és a vágyott termék már nem elérhető. Ez megeshet, ha nem vagy éppen 00:00 perckor a gép előtt, a frissítés gombot nyomogatva. A szívroham elkerülése érdekében készüljünk B tervvel; legyen B opció egy hasonló termékre, vagy másik webshopra, ahol beszerezhetjük a vágyaink tárgyát.

Előkészületek, előkészületek

Az igazi profik már Black Friday előtt elkezdik az előkészületeket: hasznos, ha a kedvenc online boltjainkban előre regisztrálunk és saját felhasználói fiókot hozunk létre, hogy ezzel se menjen az idő. Ezután elkezdhetjük a kívánságlistákat is összerakni, így az akciók indulásakor minden már csak egy kattintásra lesz! A bankkártyáról se feledkezzünk meg: csekkoljuk a napi vásárlási limitedet és a rendelkezésre álló összeget is, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések, amikor fizetésre kerül a sor.

Vadásszuk ki előre a kedvezményeket!

Sok e-kereskedő már több nappal Black Friday előtt elkezdi az akciókat! Hogy tudjuk, mire számítsunk, böngésszük át a webshopjaikat és a dedikált Black Friday gyűjtőoldalakat is, ahol a legjobb ajánlatokat gyűjtik össze. Pro tipp: ha még nem tettük kövessük be kedvenc márkáinkat, például a FOREO-t Facebookon és Instán a first-minute ajánlatokért és különleges kuponokért.

Olvassunk vásárlói véleményeket!

Használjuk ki az online világ előnyeit: tudjuk meg, mi a véleménye azoknak, akik már megvásárolták az adott terméket. Jó kiindulási pont lehet, ha sok vásárlási visszajelzést olvasunk, mielőtt megvesszük azt. Ne csak a terméket, a webshop megbízhatóságát is vegyük figyelembe.

Hasonlítsuk össze az árakat!

Az online vásárlás másik elvitathatatlan előnye, hogy össze tudjuk hasonlítani az árakat. Használjuk ki! Hogy biztos megtaláljuk a legjobb Black Friday ajánlatot, vásárlás előtt böngésszük az ár-összehasonlító site-okat is!

Ki korán kel…

Black Friday napján a hajnali pacsirták a nyertesek. Más szóval, ha szundi van, bukta van.

Most ne pazaroljuk az időt kávéval, hosszú fürdőszobai készülődéssel. Kivételesen kezdjük ezt napot a számítógép előtt és mire reggelire kerül a sor, már készen is vagyunk a karácsonyi bevásárlással!

Bennfentes info a FOREO-tól

Black Friday alkalmából a svéd FOREO oldalán akár 35%-os kedvezménnyel vehetjük meg a világ leghíresebb arctisztítóit, okos maszkjait! Az akciós időszak 2019. november 26-tól december 6-ig tart. Az ajánlatokért látogass el a www.foreo.com oldalra.

Fotók és forrás: FOREO

Cikkajánló: Sminktippek Schlovicskó Kata sminkmestertől

Szérumkörkép 

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications