728 X 90

Lessünk bele Katti Zoób 2019-es őszi-téli kollekciójába!

By Frizura & Szépség

Ismét látványos produkció keretében, különleges helyszínen mutatta be legújabb kollekcióját az idén 25 éves KATTI ZOÓB Divatház. A 2019/20-as őszi/téli időszakra született slow fashion kortárs klasszikus öltözéksor, mely a Budapest Central European Fashion Week hivatalos programját megelőzően debütált, két és fél évtized kiapadhatatlan alkotói szenvedélyét és sokrétű művészeti üzeneteit foglalta össze.

Lessünk bele Katti Zoób 2019-es őszi-téli kollekciójába!

A modernt a klasszikussal egyesítő ruhafazonok

A Belvárosi Piac, mint helyszín, tökéletes összhangban áll a kollekció alapgondolatával – a mindennapok, a nagyvárosi élet  ritmusa, nyüzsgése sokszínűsége kelt életre a modernt a klasszikussal egyesítő ruhafazonokban, az előkelő anyagokban, színekben és a Divatház újjászületett Art Deco szimbólumaiban, a geometrikus formákban és a rózsában.

Időtlen és praktikus darabok

A legújabb prêt-à-porter  öltözéksor – a stílusosság mellett – ezúttal is ünnepelte a minőség, a kényelem, a hordhatóság és a könnyedség eszméjét, hogy újabb időtlen és praktikus darabokkal bővíthesse a modern nő sokarcú ruhatárát.

25 év

A KATTI ZOÓB Divatház 2019-es Őszi/Téli darabjai nem csak a korábbi kollekciókkal teremtenek folytonosságot: az elmúlt 25 év alkotói eredményeiből születve még komplexebb mondanivalót hordoznak – ezúttal a múlt kulturális elemei mellett már egy divatház által életre hívott, saját művészeti nyelv is főszerepet kap, hogy aktuális divatüzeneteket közvetítsen.

Fotók és forrás: Katti Zoób

Cikkajánló: Frizura & Szépség Szépítő Nap Nikivel!

Kulcsszavak: , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble