728 X 90

L’Oréal Professionnel 2013-as tavaszi-nyári trend kollekciója a magyar mesterfodrászoktól

By Frizura & Szépség

A magyar csapat ihlete főként az Overnature trend túlzott, elnagyolt, szürrealisztikus aspektusai felé irányult. Az általuk készített jelenet kompozíciója az eleven színekkel, hatalmas papírvirágokkal és igazi élő növényekkel teli mesék világára emlékeztet. A modelljeik egy pillanat erejéig a divat és a szépség mesebeli világába kerültek, ahol a fantázia és a valóság közti határ igen törékeny. Ez a kettősség a hajtrendekre is gyönyörűen kivetül. A frizurák egyenes és hullámos textúrája szép, a hideg és meleg árnyalatok keverékéből létrejött fényhatásokkal vegyül, az egyenes és sima kontúrok az eltúlzott, elnagyolt volumennel keveredik. Az inspiráció természetesen a színek, fények és energia játékának szellemében készült, melyek a tavasz által hozott új élet elválaszthatatlan részét alkotják. Ezért egy percre eressze szabadjára fantáziáját, és lépjen be Alíz csodaországába, a L’Oréal Professionnel magyarországi nagykövetei előadásában.

Elegáns – Szabados Iréne

„Engem a 20-as évek inspiráltak, a Marcell-hullámok eleganciát kölcsönöznek viselőjének. A hullámos bubifrizura a tavaszi trend jegyében készült, üde, tavaszi árnyalatok dominálnak benne. Igazán nőies hajviselet, mely gyengéd, mégis határozott nőt takar.”

Természetfeletti – Hajas László

„Az Overnature trend számomra azt jelenti, hogy túlmegyünk az általunk megszabott határokon és megvalósítjuk a merész elképzeléseket. Az volt a célom, hogy egy igazi vadóc, korlátokat nem ismerő nő viseletét alkossam meg. A tupírozott, égnek meredő frizura a határok, a természet túllépését szimbolizálja.”

Mesebeli – Zsiga Renáta

„A tavasz számomra a fiatalságot, vidámságot jelenti, ezért a modellemnek egy különleges frizurát képzeltem el, akár egy mesekönyvből is előléphetett volna. A fejtetőn lapított frizura nagy volumenű, kávé árnyalatú loknikban végződik, kislányos megjelenést kölcsönöz viselőjének.”

Érzéki – Zsidró Tamás

„Számomra a tavasz a megújulást jelenti, ezért igazán különleges hajviseletet varázsoltam modellemnek. A határozott, hosszúra vágott frufrut a szőke árnyalatai ellensúlyozzák. Ez a rövid frizura modern vágástechnikákkal készült, érzéki, merész nő rejtőzik mögötte.”

Játékos – Dudás Attila

„A kollekció inspirációs anyagából engem a természet szépsége ragadott magával. Rendezetlen, borzos frizurát készítettem, melyet mokka árnyalatokkal tettem izgalmasabbá. Egy magabiztos, öntudatos nő hajviselete ez, aki nem szereti a kötöttségeket.”

Változatos – Kucsera Zsolt

„Számomra a tavasz színei, a nyíló virágok nyújtottak inspirációt. Ebben az évszakban gyönyörű formák váltakoznak, egymás mellett találjuk a zöldellő fákat, a különböző színekben pompázó virágokat. Ezt a sokszínűséget kívánom bemutatni modellemen: a hajtőtől a hajhossz közepéig egyenes, míg az alsó részen hullámossá alakul a frizura. A mokka melírok, valamint az aszimmetrikusan vágott frufru még dinamikusabbá teszik a frizurát.”

Hajszínek: A természet ihlete nem csak virágmintás ruhát, illetve frizurát jelent, hanem hajszínt is. Tavasszal a mokka árnyalatok határozzák meg a hajdivatot, gazdag barna és szőke árnyalatok dominálnak, mokka melírok adnak hihetetlenül gyönyörű színdimenziókat a hajnak. A nőknek lehetősége nyílik kipróbálni a varázslatos mokka árnyalatok korlátlan kombinációját, melyben biztosan megtalálják a stílusukhoz illőt, legyenek akár bátrabbak, akár konzervatívabb ízlésűek. A mokka hajszín a meleg és a hideg árnyalatú ruhához is illik. Ha a ruháját a hajszíne árnyalatához igazítja, vagy a haját szeretné a kedvelt és hordott ruhák színéhez igazítani, az új kollekcióval ez is lehetséges.

Ruhák: A jelenlegi kollekcióban több trend is jelen van. Megmaradtak az előző szezon pasztellszínei, a királyi kék, narancssárga, a krém- és neonszínek, melyek a pasztellszínekkel tökéletesen tökéletes párt alkotnak. A fekete és fehér kombinációról sem szabad megfeledkeznünk, mely abszolút halhatatlan, és az Overnature trend szellemében elég, ha egy vonzó kiegészítővel gazdagítjuk, például egy virág formájában, vagy egy vidám cipővel, mely felteszi a koronát a tökéletes öltözetre.

A kifutókat a mintás ruhák, a természetfeletti természet uralják, míg a divatmagazinok vezércikkei a valódi természetet a digitálissal és a geometrikus alakokkal díszített minimalista virágokkal fonják össze. A ruhák szabása terén még mindig az ún. oversize szoknyák és nadrágok hódítanak, vagy a kettő kombinációja, melyet a nadrágszoknya testesít meg. Ebben a szezonban a nők ruhatárából a finom, de vidám és kissé merész mintás, vagy az Overnature szellemében díszített miniruha sem hiányozhat.

Hajszínek: Vadász Éva, Tóth Krisztina

Smink: Daru Melinda

Styling: Záray Katalin

Fotó: Karsay Katalin


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble