728 X 90

Még nincs késő formába lendülni a bikiniszezonra!

By Frizura & Szépség

A Capoeira Aerobikkal szép sikereket érhetünk el. A mozgás és az egészséges étrend elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjük az álomalakot, azonban egyáltalán nem mindegy, milyen mozgásformát választunk.

„Tavasszal és nyár elején jóval többen váltanak életmódot vagy legalább kezdenek aktívan mozogni, mint máskor. Azonban ez az az időszak, amikor a leggyorsabban szeretnének elérni változást. Csodaszerek nincsenek, a sportba fektetett időt nem lehet megúszni, és ehhez egészséges étrendnek kell párosulnia; csak így érhetjük el a célt. Mindezekkel együtt a Capoeira Aerobik az egyik leghatékonyabb mozgásforma, annak, aki viszonylag gyorsan szeretne eredményt elérni. Éppen ezért állítottuk össze a legjobb gyakorlatokat a Best of Capoeira Aerobik 2. DVD-n, hogy bárki számára elérhető legyen akár otthon is. Leginkább a kritikus testrészek – has, fenék, comb – formálásában segít, miközben javítja az állóképességet, erősíti a gerinc mellett futó izmokat; egy edzéssel akár 1000 kalória is elégethető.” hangsúlyozta Balázs.

Az új Best of DVD bemutatója egyben valóságos divatshow volt, hiszen bemutatkoztak az Indi-Go Style és a Capoeira Aerobik fitness ruházat kollekciójának darabjai, melyek az edzőteremben is divatos és kényelmes viseletet biztosítanak. Az Indi-Go fitness Style 2018-as nyári kollekciójának meghatározó, közös vonása a hófehér szín, ami minden ruhán megjelenik.

A letisztult, elegáns modellektől kezdve a sportos fazonokon át, egészen az impozáns, szexis megjelenésig, mind megtalálható a kollekcióban. Lehet bármelyik stílus, egy biztos: a női test kontúrjait úgy emeli ki, hogy az mindig a legjobb formáját mutathassa!

Az eseménynek helyszínt biztosító Japanika étterem ezen a napon rukkolt elő új, nyári étlapjával és itallapjával, amely tökéletesen passzol a fitt életvitelhez. Az ázsiai fogásokra különösen jellemző, hogy alacsony szénhidrát tartalommal bírnak, de az étterem külön figyelmet fordít arra, hogy a kemény diétázók is megtalálják kedvenceiket.

Szintén itt debütált hazánk első online fitness iskolája, ami nem csupán határainkon belül, hanem a világon is egyedülálló. Gyöngyösi Szilvia, a MyMove megálmodója felismerte, hogy a fitness edzők akkor tudnak igazán sikeressé válni, ha többféle mozgásforma szerepel palettájukon, de időhiány miatt ritkán jutnak el újabb és újabb képzésekre. Az online fitness iskolában a letölthető tananyag elsajátításával tanulhatják az új irányzatokat az edzők, ezáltal színesebb edzésprogramot nyújthatnak vendégeiknek. A MyMove hamarosan nem csak a hivatásos trénerek, hanem a nagyközönség felé is nyitni fog változatos edzésprogramokkal, amelyek azoknak nyújtanak nagy segítséget, akik nem jutnak el az edzőterembe, de otthonukban szívesen vennének részt egy fitness órán.

Játék 2 Czanik Balázs Best of DVD-ért és 3 Ünnepelj és fogyj! című könyvért!

Játékszabály: Válaszoljatok a lenti kérdéseinkre! 

Írjatok két állomást a  B-Life Strand Egészség- és Sportfesztivál helyszíneiből és hogy melyik fenti ajándéknak örülnétek jobban. Megoldásban segít ez a cikkünk: https://www.frizuraszepseg.hu/nyari-hirek-ujdonsagok/

A válaszokat ide kérjük a Czanik Balázs játék bejegyzéshez: https://www.facebook.com/frizuraszepseg/

 Határidő: július 22. Eredményhirdetés: július 24

 Kövessétek oldalunkat, hogy elsőként értesüljetek a legújabb szépség-, egészség- és divathírekről, játékainkról, akcióinkról.

 www.frizuraszepseg.hu Szépítkezzünk együtt!

Fotók: Juhász Tibor

promóció

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség