728 X 90

Megérkezett a Creating Tomorrow’s Hair Today tavaszi-nyári frizura kollekció

By Frizura & Szépség

Lendületesség, érzelmesség és önkifejezés – leginkább e három szóval jellemezhetjük a Schwarzkopf Professional szezonális haj- és divattrendjeit összefoglaló 2019/1. Essential Looks kollekciót. A márka 2019. tavaszi/nyári lookjait a vezető nemzetközi hajszakértőink tolmácsolásában élvezhetjük.

Luxe Vibe Trend

Az együttműködés fontosságának jegyében a Schwarzkopf Professional folytatja a nemzetközi fodrász véleményvezérekkel és művészekkel megkezdett közös munkát, azzal a céllal, hogy idén is olyan autentikus kollekciót alkosson, amelyből sugárzik a kreativitás.

Self-Made Youth Trend

A Schwarzkopf Professional nemzetközi kreatív igazgatója, Simon Ellis (@thesimonellis) szavaival élve:

„Az Essential Looksra mindig egyfajta lehetőségként tekintünk, nem pedig kőbe vésett szabályként. Mindent csak addig csinálj, ameddig örömödet leled benne. A központban már nem a hagyományos szépségideálok hajszolása áll. Itt nem a követőid vagy a like-ok száma a legfontosabb, hanem: TE magad. Természetesen beépítjük az alaptrendeket, de az autentikusság, a hétköznapiságból való kitörés inspirál minket minden egyes stílusnál… A kreatív szabadság és valódi egyediség szellemiségében megalkotott Creating Tomorrow’s Hair Today kollekció 8 naprakész lookot tartalmaz, amelyeket 3 forradalmi trendirányzaton keresztül tolmácsolunk. Az Essential Looks kollekció egyik ékessége a legújabb márkánk, a tbh – true beautiful honest termékcsalád bevezetése, amellyel a Schwarzkopf Professional megnyitja kapuit az autentikusság új korszaka előtt.”

 Az Essential Looks kifutói stílusa könnyedén felismerhető az éles és nyers lookjairól, a szalon lookoknál ezzel szemben egy kifinomult, hétköznapibb stílus dominál, amely tökéletes választás a személyre szabott átalakításokhoz! A kollekció három irányzata a Feminine Active Trend,  a Luxe Vibe trend és a Self-Made Youth  trend.

Feminine Active Trend

Gondoljunk az utcai trendekre, ahol a divatot a kifutói stílus és a valódi világ összefonódása jellemzi. Ez a trend magába olvasztja az irodai, éttermi, koktél parti és a klubbok hangulatát is. A sportos viselet egyre nőiesebb, a maga lágyan rétegzett stílusával, átlátszó anyagaival, lágyabb színeivel, aszimmetrikus vágásaival és dekoratív elemeivel. Köntösök és tornacipők. Öltönyök és papucsok. Melegítőnadrágok és magassarkú cipők. Izgalmas sportok. Izzadság nélkül. Befejezetlenség. Minimális smink. Maximális szórakozás. Őrizzük meg a nőiességünket, sodorjon bárhová az élet. A Feminine Active kifutói és szalon lookok hajvágását a Schwarzkopf Professional Editorial stylistja, Tyler Johnston (Schwarzkopf Professional@tylerjohnstonhair) készítette, a festés pedig a színkísérletező, Edoardo Paludo (@edoardopaludo) keze munkáját dicséri.

Feminine Active – Kiemelt kifutói look

A kiemelt kifutói stílushoz rövidebb hajvágást készítettek a szakemberek, amelyet lágy, befejezetlen stylinggal és minimalista sminkkel egészítettek ki. A hajszínt az Igora Royal hideg szőke tónusával árnyalták, a Kék Bold Color Washes samponnal pedig egy éles színcsavarral toldották meg az összképet.

Feminine Active – Kiemelt szalon look

A kiemelt szalon lookot egy finom élű, váll alá érő vágás és szinte észrevehetetlen, frissességet sugárzó smink jellemzi. A look többárnyalatú hajszínének megalkotásához az Igora Royal arany és réz árnyalatait használták.

 

Fotók és forrás: Schwarzkopf Professional

Cikkajánló: Tippeink az ápolt kezekért és körmökért!

 

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble