728 X 90

Merítsünk ötleteket a L’Oréal Professionnel 2017 őszi-téli frizura kollekciójából!

By Frizura & Szépség

A L’Oréal Professionnel Vanessa Bruno divattervezővel együttműködve elhozta az INOA 12 trendi árnyalatát, amelyek tökéletesen kiemelik minden nő szépségét és egyéniségét. Inspiráció: A hajszín maga is divat! A hajfestés az új smink! Hitvallás: Soha többé természetellenesnek kinéző haj!

Az idei ősz trendje az INOA árnyalatokat alkalmazó két új hajfestési technika. Az első közülük a Rootshadow, ami egyet jelent a sötétebb színű tőlenövések és a világosabb hajhossz közötti természetes átmenetekkel, amilyenek pl. Hailey Baldwin hajában is láthatók. A másik technika a Tigereye, azaz a természetes színmélységű barna hajhossz balayage technikával történő átfestése, amit az azonos nevű, tigrisszem féldrágakő kinézete ihletett. Eme trend tipikus megjelenítője Gizele Oliveira brazil modell, a L’Oréal Professionnel arca.

Root Shadow

Enyhén elmosódott átmenet a sötét hajtő és a világosított hajhossz között. Ez a technika egy természetes átmeneti hatást hoz létre a vendég természetes színe és a festett hajtő között. Tökéletes választás azon nők számára akik szeretnének szőkék lenni, de aggódnak a lenövések miatt. Előnye: trendi színhatás, lágy kontraszt a hajtő és a hajhossz között, természetes hatás.

Tiger Eye

A balayage-nak köszönhetően gyönyörű effekteket, textúrát és dimenziókat érhetünk el karamell árnyalatokban, ami tökéletesen illeszkedik a csokoládé árnyalataihoz. A technika inspirációja a tigris szem drágakő. Tökéletes választás azon nők számára, akik nagyon természetesnek tűnő, de mégsem unalmas hajszínt szeretnének. Előnye: Kifinomult, légies hatás, nagyon természetes megjelenéssel; meleg árnyalatok; hordható és lágy hatás; világosított haj; új dimenziók és effektek.

Idén ősszel a természetesség a legújabb trend. A nők imádják változtatni sminkjüket, szeretik az erőteljesebb színeket nude árnyalatokra cserélni, így nem meglepő, hogy a hajuk színét is szívesen igazítják az aktuális trendekhez. A frufru újra itt van! Tökéletes éles csavar hosszú, rövid vagy hullámos hajjal, ahány személyiség, annyi frufru! Illeszkedhet minden archoz és elképzeléshez! Idén trendi a Shag frizura is, mely a 70-es évek és a glam rock hangulatának népszerű visszatérése. Dinamikus vágás a nőies és kisfiús stílusok kombinálásával.

Highlighted

Vágás: Shag Haircut – Félhosszú frizura, hosszabbra hagyott frufruval. Festés: Gloss Smudging – Sötét hajba csempészett fény és dimenzió. Styling: Vigyünk fel a hajra Powder in Lotion púder-sprayt, amely a púder texturizáló és a tej puhító hatásával biztosít tökéletes volument és szabad mozgást a hajnak. Ezt követően alkalmazzunk Morning After Dust láthatatlan száraz sampont a hajon.

Perfectduo

Vágás: Shag Haircut -Félhosszú frizura, hosszabbra hagyott frufruval. Festés: Gloss Smudging – Sötét hajba csempészett fény és dimenzió. Styling: A Spiral Queen tápláló hajhab használata után hajkefe segítségével formázzunk hullámokat a hajban. Majd fixáljuk a frizurát az Infinium hajlakk segítségével.

Beautiful Ash Bowie 

Vágás: Shag Haircut -Félhosszú frizura, hosszabbra hagyott frufruval. Festés: Gloss Smudging – Sötét hajba csempészett fény és dimenzió. Styling: Vigyünk fel a hajra Powder in Lotion púder-sprayt, amely a púder texturizáló és a tej puhító hatásával biztosít tökéletes volument és szabad mozgást a hajnak. Ezt követően alkalmazzunk Crépage de Chignon ásványi anyagokkal dúsított sprayt a hajon.

Goldenhour

Vágás: Layered Peeled Eye Bang – Réteges, puhított look hosszabbra hagyott frufruval. Festés: Root Shadow – Világos hajhossz és sötét tövek közti természetes átmenet. Styling: Vigyünk fel nedves hajra Dual Stylers Sleek&Swing krém zselét, amely hihetetlenül lesimítja, és könnyed esésűvé varázsolja a tincseit. Szárítsuk meg frizuránkat, majd permetezzünk rá Savage Panache púder-sprayt, amely textúrát és még nagyobb volument biztosít a hajnak.

Hotbun

Vágás: Layered Peeled Eye Bang – Réteges, puhított look hosszabbra hagyott frufruval. Festés: Root Shadow – Világos hajhossz és sötét tövek közti természetes átmenet. Styling: Vigyünk fel a hajra Savage Panache púder-sprayt a haj textúrájáért és volumenéért. Fésüljünk egy lezser kontyot, majd rögzítsük a frizurát Infinium hajlakkal.

Cateye

Vágás: Layered Peeled Eye Bang – Réteges, puhított look hosszabbra hagyott frufruval. Festés: Root Shadow – Világos hajhossz és sötét tövek közti természetes átmenet. Styling: Vigyünk fel nedves hajra Dual Stylers Liss & Pump krém zselét, amely csodálatos volument ad a hajnak, miközben gyönyörűen le is simítja azt. Szárítsuk meg a hajat, majd permetezzünk rá Savage Panache púder-sprayt, amely textúrát és még nagyobb volument biztosít a hajnak.

Blondie

Vágás: Banged Bob – Vállig érő bob hosszabbra hagyott frufruval. Festés: Bleach Colored Roots – Rendkívül világos hajhossz sötét tövekkel. Styling: Alkalmazzunk a hajon Volume Architect dúsító sprayt, amely telt és könnyed volument biztosít a hajnak. Majd vigyünk fel a tövekre párataszító hatású Glow stick wax stiftet, amely ultra fényes, sima megjelenést ad a hajnak.

Glamrock

Vágás: Banged Bob – Vállig érő bob hosszabbra hagyott frufruval. Festés: Bleach Colored Roots – Rendkívül világos hajhossz sötét tövekkel. Styling: Vigyünk fel nedves hajra Beach Waves ásványi sókkal dúsított hajformázó sprayt a csodálatos textúráért és a tengerparti hatású hullámokért. Majd ujjaink segítségével formázzuk a hajat a volumen biztosításáért. Végül permetezzünk a hajra Fix Anti- Frizz erős tartást adó párataszító sprayt.

Ballerine Rock

Vágás: Banged Bob – Vállig érő bob hosszabbra hagyott frufruval. Festés: Bleach Colored Roots – Rendkívül világos hajhossz sötét tövekkel. Styling: Adjunk textúrát a hajnak a Savage Panache ultra száraz hatású púder-spray segítségével. A tövek megemeléséhez használjunk Volume Lift hajtőemelő habot.

 

Fotók és forrás: L’Oréal Professionnel

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség