728 X 90

Michael Buble: új album és trendi frizura

By Frizura & Szépség

Megjelent Michael Bublé új albuma „To be loved” címmel. A többszörös Grammy- és Juno-díjas kanadai énekesnek ez a hatodik stúdiólemeze. Az énekes legutóbbi albuma, a „Christmas” világszerte hétmillió példányban kelt el, és 2011 második legtöbb példányban fogyó lemeze volt Adelé után.

A „To Be Loved” producere Bob Rock volt, a felvételek Vancouverben és Los Angelesben készültek. A lemezen négy vadonatúj felvétel található, melyek megírásában is nagy szerepe volt az énekesnek. Az „After All” című dalban, a szintén kanadai Bryan Adams működik közre. Az új dalok mellett olyan feldolgozások is hallhatók a korongon, mint pl. a Bee Gees „To Love Somebody”-ja. További feldolgozások: Jackson 5 „Who’s Loving You” című korai slágere és Elvis Presley klasszikus „Have I Told You Lately”. A feldolgozások között van egy duett is, mégpedig Frank és Nancy Sinatra „Something Stupid”című dala, amit Reese Witherspoon színésznővel énekelnek.

Bublé így nyilatkozott: „Az új lemezem a szerelemről, a boldogságról, a mókázásról szól. Barátommal és régi munkatársammal, Bob Rockkal („Call Me Irresponsible”, „Crazy Love”, „Christmas”) nagyon izgalmas volt ismét együtt dolgozni. Nagyon jó csapat vagyunk. Imádom a kiválasztott dalokat is. Az új dalokon pedig megint fantasztikus társakkal dolgozhattam.”

Az énekes a nyár folyamán tíz koncertet ad a Londonban. Már szinte minden jegy elkelt. Reméljük, hogy valamikor hozzánk is ellátogat.

A pletykák szerint Michael Bublé és Robbie Williams közösen rögzítettek egy dalt Robbie következő lemezéhez. A két énekes nagyon jó barátságot is kötött.

A 37 éves kanadai énekes, és 25 éves modell felesége, Luisana Lopilato augusztus 21-re várják első gyermeküket, akinek, az ifjú asszony szerint, már most erőteljes a rúgása.

Bublé egyébként ragyog, és fantasztikusan jól érzi magát a bőrében az esküvőjük óta – és ez zenéjén is hallatszik. Kíváncsian várjuk a „To Be Loved” című új stúdióalbumát.

Frizuraszemle:

Nagyon trendi a frizurája, rövid, sportos, amit, vagány hatást keltve, lehet felfelé szárítani. Wax vagy zselé használatával tincsessé is lehet tenni a frizurát. Ha elegáns alkalomra készülünk, akkor finomíthatunk rajta, ha oldalra fésüljük, és úgy teszünk rá fixáló anyagot, ami kicsit megbolondítja a tincseket. Ezt a hajvágást nagyon át kell puhítani, hogy szinte magától is megálljon ez a divatos frizura és akkor elég csak kézzel formára igazítani.

Nyáron nagyon praktikus frizura, ha kellőképpen formára vágott, és akkor elég a napra és a vízre bízni a fixálást.

Fotó: Warner Music


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications