728 X 90

Schlovicskó Kata sminkmestertől megtudhatjátok milyen az idei trendi esküvői smink

By Frizura & Szépség

Az idei évet a sokszínűség jellemezi, divatos az extrém hatás és a finom természetesség egyaránt! Mégis pár pontban összegyűjtöttem nektek, melyek azok a fő szempontok, melyek meghatározzák a 2018-as nyári esküvői sminkdivatot!

Bátran választhatunk erőteljes rúzst, a vörös bármely árnyalatát, ha tudjuk viselni és kiegészítőkhöz is jól illik. A szemfestés lehet nagyon finom, természetes, szinte légiesen könnyű, de a szempillák kapjanak hangsúlyt, lehet akár soros vagy tincses műszempilla is fent a szempillaspirál mellett.

Divatos továbbra is a matt szemhéjszínek használata, de a szemgolyó felett bátran használhatunk metál fényeket, csillogást.

Klasszikus és örök divat a füstös szem, ami feketés, szürkés és barnás árnyalat egyaránt lehet.

Az idei évben visszatérnek a glitterek és a csillámok a szemhéjon, mindent lehet, ami tetszik a menyasszonynak. A szemöldökdivat még mindig a vastag természetesen dús formának kedvez, tehát erősíthetjük a szemöldök formáját és fésülhetjük úgy, hogy természetesen vastagabbnak tűnjön az íve!

Továbbra is divatosak a matt, világos és finom púderes árnyalatú rúzsok és matt szájfények, de idén ismét kezdenek teret hódítani a csillogó világos szájfények is.

Az idei esküvői sminkdivatról összefoglalva elmondható, hogy szinte minden trendi, lényeg, hogy az ara karakterével egyensúlyban legyen a smink és a menyasszony élete egyik legszebb napján tényleg a legszebbnek érezze magát!

Cikkajánló:  Menyasszonyok figyelmébe ajánlva! Inspirálódjunk Carolina Herrera 2019-es esküvői kollekciójából!

 

Schlovicskó Kata sminkmester

www.schlovicskokatalin.hu

www.schangeshop.hu

Tel.: (06-30) 919-3494

Fotók: Esküvő Classic magazin

 

 

 

Kulcsszavak: , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications