728 X 90

Mintákkal és színekkel a figyelem középpontjában!

By Frizura & Szépség

Itt a nyár, a finomabbnál finomabb gyümölcsök szezonja, de idén nem csak a hasunkat tölthetjük meg egy-egy zamatos terméssel, segítségükkel még az outfitünket is feldobhatjuk.

Az elmúlt évek főbb trendjei, a csíkos és virágos minták után 2019-re az élénk színekben pompázó gyümölcs- és állatminták vették át a főszerepet, de dobogós helyen maradt az örök klasszikus, a pöttyös is. Jó hírünk van, mert ezek az elsőre igencsak különbözőnek tűnő formák és színek járhatnak párban is.

Gyümölcsmánia

Bátran kijelenthetjük, hogy a tavalyi szezon slágere az ananász volt. Idén azonban egy másik élénksárga déli gyümölcs zárkózott fel mellé, ami nem más, mint a citrom. Látványos és visszafogottabb díszítésű ruhákat is választhatunk, kinek mi fér bele a stílusába vagy épp az aznapi hangulatába. A bevállalósabbak pedig még fekete-fehér csíkos darabokkal is kombinálhatják a citrom motívumokat.

Ne feledjük: vegyíthetjük a különböző gyümölcsmintákat is, hiszen minél több színes gyümölcs díszíti a ruhát, annál menőbbek lehetünk a strandon. Ezek természetesen a kiegészítőkön is megjelenhetnek, legyen az táska, ékszer, cipő, vagy épp egy strandtörölköző.

Állatminták bűvkörében

Ne feledkezzünk meg a már évek óta kedvelt állatmintákról sem, amelyek 2018-ban hódítottak, de igazán csak 2019 nyarára teljesedtek ki. A legkedveltebb a piton- és a leopárdminta, ezeket a merészebb divatmegszállottak akár élénkebb színű virágmintával is párosíthatják. Az állatmotívumok főleg lenge nyári ruhákon, rakott szoknyákon, valamint mokaszinokon jelennek meg. Azonban a visszafogottabb trendeket kedvelők se csüggedjenek, feldobhatják egyszínű ruháikat egy állatmintás cipővel, táskával vagy övtáskával.

Neonszínek a retró jegyében

2019 nyara álomszezon azoknak, akik odavannak a 80-as évek trendjeiért: idén újra divatba jöttek a neonszínek! Közülük is a sárga, a zöld és a narancs változat hódít, és ugyan a hétköznapokban érdemes óvatosan válogatni a vibráló színek között, a fentebb említett mintás darabokkal kiválóan kombinálható egy-egy élénkebb színben pompázó blézer vagy kiegészítő.

Pöttyös – az örök kedvenc

Végül, de nem utolsósorban, nem feledkezhetünk meg a klasszikus pöttyös mintázatról sem, amely mind az elegáns, mind az extrémebb megjelenést kedvelő hölgyek számára ideális választás lehet. Egy pöttyös felsővel, szoknyával vagy táskával kicsit romantikusabbá varázsolhatjuk megjelenésünket és még egy kis játékosságot is vihetünk a hétköznapi szettjeinkbe. Bátrabbaknak pedig akár a színes, gyümölcsös mintákkal való kombináció is beleférhet.

Fotók és forrás: Premier Outlet

Kulcsszavak: , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications