728 X 90

Modern Glamour, az Essential Looks 2014-es őszi-téli kollekciója

By Frizura & Szépség

EL_modern glamour kollektion_metal chic

A Schwarzkopf Professional Essential Looks kollekciói minden fodrász számára inspirálóak, könnyen érthetőek, átfogóak és fókuszáltak. A fodrászok mellett a frizuraváltás előtt álló olvasóink is gyűjthetnek ötleteket belőle.

A Modern Glamour trend ellenállhatatlan és sokoldalú trend, mely a régi, klasszikus hollywoodi stílusból merít, de egy arcpirítóan vagány, mai köntösbe teszi elérhetővé számunkra a 2014/15-ös trendkollekcióban.

EL_modern glamour kollektion_undone glamour

Az Essential Looks kreatív csapata ezt az alapötletet három elkülönülő stílusban álmodta meg, melyek közös pontja a Modern Glamour életérzés. Steve Hogan, a Schwarzkopf Professional kreatív igazgatója így definiálja az irányzatokat: „A modern, befejezetlen hatású textúrák, melyeket Bardot munkássága inspirált, olyan hatást keltenek, mintha csak most keltünk volna ki az ágyból. Az Undone Glamour a lezser stílust követi és a fiatalabb generációhoz szól. A Metal Chic ugyancsak a merészebb hozzáállást sugallja: kemény, magabiztos, szinte tapintható kontrasztok! Eközben a Boho Curl trend maga a vad, bohém szenvedély, ahol önálló nők foglalnak állást az ösztönös magabiztosság mellett.”

EL_modern glamour kollektion_boho curl

Az Essential Looks most is, mint mindig, összpontosította a stílusok nyers erejét a könnyebben érthető, szalonokban is megvalósítható Modern Glamour kollekcióban. Ahogy lejjebb olvasható, minden hajvágásnak és hajszínváltoztatásnak megvan a saját szerepe a trenden belül.

A szezon nélkülözhetetlen stílusai:

EL_2_2014_Metal_Chic_Salon_Long_BC_Oil_Kenza_058_kicsi

Metal Chic
A divatvilág vezető irányvonala, az überstílusos fém fényességet tartotta követendő példának. Luxus anyagok és a szofisztikált karcos-ezüst, arany, ón és rózsa árnyalatok adnak egy extra lökést, a már alapból is briliáns trendnek. Mindez szinte tapintható textúrákat és sokkoló finist eredményez, akár hálóval vagy épp plüsshatással.

A lágyan csillogó fém pedig tökéletes hajalapot biztosít a fényes sötétkéknek és gazdag csokoládébarnának. A Shadow Light hajfestési technika kontrasztos vibrálást hoz létre, mely valódi tartalommal ruházza fel a nagyobb vagy kisebb területeken zajló hajszínváltoztatást.

EL_2_2014_Boho_Curl_Catwalk_Esmee_115_kicsi

Boho curl
Édes bohémság! Ez a trend a gazdag feketétől egészen az izzó vörösig terjedő skálán hódol a lázadó Rock Chic megjelenésnek. Sokoldalú, textúrált anyagok, szexi minik és a ’70-es éveket idéző, smaragdzöld kordbársony nadrágok jellemzik. Kézileg gyártott, aprólékos részletesség a trend ismertetőjegye, ezzel is hangsúlyozva a textúráltságot és a bohém, hippivilágot idéző, klasszikus hangulatot.

Világos-sötét színek játéka a graduált és kerekített formákban, melyet a Dappling Colouring hajfestési technikával érhetünk el. Ez a technika barna és arany tónusokat használ, mellyel könnyedén elérhetjük a természetes, színátmenetes végeredményt.

EL_2_2014_Undone_Glamour_Salon_Long_Glamination_Erika_154_kicsi

Undone Glamour
Az aktuális kifutó trend nem szűkölködött bemutatni a legaktuálisabb, lezser stílust. Legyen szó pontosságról, díszítésről, tincsességről, vagy textúráltságról, ez a stílus sosem erőlködik, hanem szimplán ellenállhatatlanná varázsolja viselőjét. Karaktere magában foglalja a hangsúlyos feketét és az érett magabiztosságot. Magas gallérok, cipzárak, luxus anyagok, illetve sok bőr jellemzi ezt a lazább stílust.

EL_2_2014_Undone_Glamour_Absolutes_55_Siggi_01_096_kicsi

A frizura nem követi a klasszikus hajvágási normákat, lezser hozzáállása felismerhető a kontrasztos hajhosszúságban és a kócos textúrákban. A Kiss Colour hajfestési technikában a színkombinációk használata lehet egészen finom vagy nagyon merész is, az igényektől függően. Számtalan napsütötte szőke színárnyalat, leheletnyi karamell tónussal fűszerezve, amely mesés, a legújabb trend által ihletett külsőt eredményez.

Fotók: Schwarzkopf Professional


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications