728 X 90

Must have ruhák változatos nyaralásokhoz

By Frizura & Szépség

Itt az idő, hogy megtervezzük a hétvégi kirándulásokat, balatoni nyaralásokat és felkészüljünk a hosszabb utakra is. A Fashion Days stílusszakértője most arra ad tippeket, hogyan tudunk nyáron is divatosak lenni, legyen szó kirándulásról, városi kiruccanásról vagy vízparton töltött napokról.

Must have ruhák változatos nyaralásokhoz

Vakáció kisokos – Divatos tippek csomagoláshoz

Amilyen a nyaralás, olyan a bőrönd, és be kell látnunk, hogy bármilyen típusú nyári kikapcsolódásra indulunk, a csomagunk tetemes részét a ruhák, cipők és a különböző kiegészítők teszik majd ki. Ahhoz, hogy okosan tudjunk pakolni és divatosak tudjunk maradni a vakáció alatt is, mindenekelőtt az adott desztinációhoz és az utazás céljához kell igazítanunk poggyászunkat.

Irány a tengerpart!

A vízimádók elsőszámú célpontja egy szép homokos tengerpart. Akik viszont nem szeretnének annyira messzire utazni, a horvát tengerparton is csobbanhatnak, de ott a sziklás és kavicsos part egészen más felszerelést igényel. A fürdőruha, a kavicsbiztos papucs, a törülköző, a kalap és a strandruha vagy egy szép strandkendő viszont minden típusú parton jó szolgálatot tehet. Idén nagyon divatosak a retro és az állatmintás fürdőruhák, valamint továbbra is hódítanak az egyrészesek és a magas derekú bikinialsók is. Ezeket az alapfelszereléseket pakoljuk egy átlátszó strandtáskába, valamint a napvédőről és a szalmakalapról se feledkezzünk meg!

Édesvízi nyár extra kiegészítőkkel

A sós tengervíz jobban kikezdi a fürdőruhákat, ezért érdemes egyet tartani az édesvízi csobbanásokhoz is. Ha a Balatonhoz készülünk, akkor ne felejtsük otthon a papucsszandálunkat és a strandruhát se, hogy akár egy esti buliba is el tudjunk indulni a vízpartról. Idén nagyon divatosak a kimonószerű ruhák és az ingruhák, ezek jó szolgálatot tehetnek akkor, ha a partról hirtelen a nyüzsgő tömegbe vágyunk vagy elintéznivalónk akadna a városban, különösen, ha egy body-nak is beillő fürdőruhára esik a választásunk. Kiegészítve egy szalmatáskával, szalmatalpú szandállal igazán 2019-es nyári hangulatot kelthetünk. A kagylós kiegészítőkkel pedig még jobban meg tudjuk bolondítani a szettünket.

Városnézés sneakerben

A városi kirándulások egyik legfontosabb kiegészítője a kényelmes cipő vagy szandál. Ezt az egyet semmiféleképpen se felejtsd el becsomagolni. Idén különösen divatosak a magasított talpú sportcipők és a pántos sportszandálok. A talp kiképzése szempontjából viszont az egyik legjobb és legdivatosabb megoldás a sneaker, amik idén vibráló színekben, különleges anyaghasználattal érkeznek. Kombináljuk őket egy lenge, csinos nyári ruhával bátran. Ezen a nyáron nagyon divatosak a retro stílusú kánikularuhák, a különböző csomókkal, kendős megoldásokkal díszített darabok, valamint a selymes, szaténos anyagok, amelyek nagyon kellemes viseletet biztosítanak a legforróbb napokon is. Ha sokat vagyunk a szabadban, akkor egy napszemüvegre is szükségünk lesz: a divatdiktátorok szerint a keskeny napszemüveg a múlté. Idén a nagy, sportos ’90-es évek hangulatát keltő és a futurisztikus darabok kerülnek előtérbe.

Kirándulás maximális kényelemben

Ha túrázni indulunk, akkor fel kell készülni a szélsőséges időjárásra, főleg, ha hajnalban indulunk útnak vagy a természetben alszunk. A megfelelő bakancs kiválasztása a legfontosabb, de az esőkabát, légáteresztő felső és egy kényelmes nadrág is ugyanolyan fontos eszköz lehet. A divatosság helyett koncentráljunk arra, hogy minden eshetőségre felkészüljünk: extra zoknik, szúnyogriasztó készítmények, hálózsák, fertőtlenítőszer és naptej mindenféleképpen legyen nálunk. Ha a divat oltárán is szeretnénk áldozni, akkor szerezzünk be egy most nagyon menő menő kalapot vagy sapkát, ami a 2000-es évek elejét idézi.

Wellness elegánsan

A wellness miniszabik elengedhetetlen kellékei a köntös, papucs, fürdőruha és egy szép szett az esti vacsorákhoz, bulikhoz a hotelben. Idén egy elegáns overállal nem lehet melléfogni, különösen ha egy különleges táskával és cipővel is megspékeljük az összeállítást a nyár egyik legmenőbb divatszínében. A bézs például különösen divatos, jól variálható árnyalat. Ha feltűnőbb szettre szavaznánk, akkor a csipkeruhák között érdemes keresgélni, valamint a piros is igazán izgalmas színválasztás lehet.

Fotó és forrás: Fashion Days

Fotó 3: Deichmann

Cikkajánló: Cipőtrend – Játékos statement sneakerektől a pántos szandálokig

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications