728 X 90

Nem mindennapi mindennapok

By Frizura & Szépség

Lépjünk ki a berögződések magasodó falai közül. Legyünk tudatosak, tervezzünk, vetkőzzük le a megszokásokat! Ne csak a konyhában tegyünk lépéseket az életmódváltás felé, hanem a szerelmi életünkben is. Idén ne az ajándékokról szóljon a Valentin nap, hanem valami izgalmasabb, belső dologról.

Jó esetben egy párkapcsolat arra törekszik, hogy életben maradjon. Az a feladatunk nap mint nap, hogy ébren tartsuk azt, ami egyszer elkezdődött és még mindig nagyon jól működik. Dolgozni kell érte, áldozatokat kell hozni, bele kell fektetni egy csomó időt és energiát. Enélkül nem megy.

Szomorú látni, amikor egy házaspár csak él egymás mellett, de nem egymással. Érzelmeiket mélyre ásták, hiszen a napi gondok, a gyerekek körüli problémák, a fárasztó munka, az anyagi terhek fontosabb helyet kaptak az életükben. Elfelejtették, hogy egykor lángolt a szerelmük, és csak ketten voltak egymásnak. Ezeket az érzéseket kell felébreszteni ismét! Persze nem csak Valentin napon, hanem az év többi napján is!

Mindennapi figyelmességek, amelyek garantáltan sikert hoznak

Hazaérve a munkából ne csak egy röpke puszival vagy szia-val köszöntsük párunkat, hanem egy szenvedélyes csókkal és egy öleléssel.

Beszélgessünk többet! Ne korlátozódjon párbeszédünk a munka és a háztartás sablonos témaköreire, merjünk beszélni érzéseinkről, arról, hogy mi tenne minket igazán boldoggá.

Elevenítsük fel a régi emlékeket, megismerkedésünk történetét, esküvőnk napját.

Randizzunk! Szemeljünk ki egy olyan napot a héten, amikor mindketten ráérünk, és menjünk el kettesben valahová. De ne a szupermarketbe! Válasszunk egy olyan helyet, ahol mindketten elengedhetjük magunkat, ahol egymásra tudunk hangolódni, ahol nem kell a hétköznapok forgatagával foglalkozni.

Fűtsük fel szexuális életünket! Jöhet bármi, legyünk merészek és bevállalósak!

Vágyfokozásra fel! Bazsalikom, vanília, ánizs, gyömbér, gránátalma, füge, kagyló, kaviár, jázmin. Ezek mind olyan afrodiziákumok, melyekkel felélénkíthetjük vágyainkat.

Sportoljunk együtt! A közös célok szorosabbra fűzik kapcsolatunkat.

Utazzunk kettesben! Bízzuk a gyerekeket a nagyira, és menjünk el valahová csak mi ketten!

Borozzunk! Egy-egy fárasztóbb nap után ne dőljünk egyből az ágyba, hanem bontsunk ki egy üveg bort kettesben!

Mondjuk ki: szeretlek! Ebben minden benne van! Használjuk gyakrabban, elkopni biztos nem fog!

 

Kárpátiné Boross Nóra

Fotók: Nivea

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség