728 X 90

Nu Skin okoskészülék a szépség szolgálatában! ageLOC Me személyre szabott öregedésgátló bőrápolás

By Frizura & Szépség

magazinba 1 fotó

A Nu Skintől már megszokhattuk, hogy mindig valami nagyon speciális dologgal rukkol elő. Most egy okoskészülék a legújabb innovációjuk, amelyet mi is hamarosan kipróbálunk.

3-1.

Az okoskészülék szabadalmaztatott technológiát és úttörő öregedésgátló formulát ötvöz a személyre szabott bőrápolás érdekében. A vállalat öregedésgátló termékeinek főszereplője az ageLOC család, melybe beletartozik az ageLOC Tru Face® Essence Ultra bőrfeszesítő szérum, az ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II és az ageLOC Transformation nappali bőrápolási rendszer. Most itt van nekünk az ageLOC Me is!

magazinba 4 image fotó

A valóban személyre szabott napi bőrápolási rutin kialakításáért az ageLOC Me a Nu Skin legmodernebb öregedésgátló bőrápolási technológiáját egy okos adagolóeszközzel egyesíti, mely a bőrkiértékelés alapján egy öregedésgátló termékekből személyre szabott összeállítást porcióz. A kiértékelő applikáció a bőrápolási igényeket, a környezeti tényezőket és a személyes preferenciákat figyelembe véve választja ki majdnem 2000 kombináció közül a felhasználó pontos termékszettjét.

magazinba 2 image fotó

A készülék pontosan adagol minden nappali és éjszakai szettet az időmegtakarítás, az egyszerűség és a használat nyomon követése és hatékonysága érdekében. A kezdeti piackutatások szerint több mint a felhasználók 90 százaléka állítja, hogy az ageLOC Me praktikusabbá tette a napi bőrápolási rutinjukat, amit így könnyebben meg tudtak tartani.

magazinba 4

„Az ageLOC Me két fontos trend ötvözése: a felhasználók személyre szabás utáni növekvő vágya és az öregedésgátló termékek, illetve készülékek otthoni használata – nyilatkozta Dr. Joseph Chang, tudományos főmunkatárs –, az eredmény pedig egy igazán egyedülálló termék, ami mindenki számára személyre szabott élményt nyújt. A Nu Skin ezeken a területeken szerzett átfogó tapasztalata és kutatása alapján egyetlen könnyen használható, okoskészülékből kínál személyre szabott bőrápolást.”

Hogyan kell használnunk?

Kezünket csupán a speciális készülék adagolója alá kell helyeznünk, hogy hozzájuthassunk a nappali vagy az éjszakai bőrápolókhoz. A kiértékelő program kérdéseket tesz fel önmagunkról, környezetünkről, bőrünkről és preferenciáinkról (illat, UV szűrés stb.). Az értékelés végén egy személyes kódot kapunk, mely segítségével megrendelhetjük a következő termékszettet, a Személyre Szabott Szettet, amelyet körülbelül 2000 kombináció közül választ ki nekünk a rendszer. A készüléket először az alapszettel vásároljuk meg, és majd ezután a program segítségével módosít a rendszer, hogyha esetleg az alap nem a legmegfelelőbb nekünk, akkor mi lenne a még ideálisabb kombináció a bőrünk számára.

magazinba 7

Legyünk akár otthonunkban vagy úton, a személyre szabott bőrápolási rutin könnyedén és praktikusan követhető az abszolút hatás érdekében.

 Az ageLOC Me bőrápolási rendszert egy kifejezetten öregedésgátló hatással bíró öt patronból álló alapszettet tartalmaz. Ha bőrápolási igényeink megváltoznak vagy különböző termékszettet szeretnénk használni tartózkodási helyünktől, az évszaktól, öregedési aggodalmainktól etc. függően, újra elvégezhetjük az ageLOC Me bőrkiértékelést.

 Az ageLOC Me tökéletes azon férfiak és nők számára, akik személyre szabott bőrápolást keresnek az öregedés látható jeleinek csökkentésére.

magazinba 6

  • Öt különböző patron (nappali hidratáló, éjszakai hidratáló és három szérum) egyetlen testre szabott adagolókészülékben
  • Körülbelül 2000 különböző termékkombináció a személyre szabott bőrápolás érdekében
  • Minden nap két, meghatározott mennyiségű adag a túlzott használat és pazarlás elkerülése végett
  • Az utazás mód praktikus tartókba adagolja a kívánt, legfeljebb hét napra elegendő mennyiséget
  • Fennmaradó termékmennyiség figyelmeztető a krémek fogyásának nyomon követésére

 

Bővebb információ:

https://www.nuskin.com/content/nuskin/hu_HU/home.html

 

Fotók: NU SKIN

Kulcsszavak: , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble