728 X 90

Nutricentials termékcsaláddal a városi élet megpróbáltatásai ellen. Mi is teszteltük!

By Frizura & Szépség

Nem létezik egyszerűen ápolható bőr. Mindegyik típus folyamatos törődést igényel, és ugyanúgy megérzi a hosszú, dolgos hetek gyötrelmeit, mint mi. Szerencsére a Nutricentials termékcsalád segít átvészelni a városi élet göröngyeit alkotó késő esti fennmaradásokat, a szennyeződést és az UV-sugarakat. Fenntartja bőrünk egyensúlyát, hogy bármikor indulásra készen álljunk.

Állítsuk össze saját bőrápolási rutinunkat!

A teljes Nutricentials-termékcsalád 13 készítményből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy összeállítsuk saját bőrápolási rutinunkat, és olyan formulákat is kínál, amelyekkel egy kis extra kényeztetést biztosíthatunk bőrünk számára. A termékvonal a normál – száraz és a zsíros – vegyes bőrre egyaránt megoldást kínál.

A Nutricentials-termékcsalád hidratáló formulái felvértezik bőrünket, hogy könnyedén ellenálljon a mindennapos stressznek, és ezáltal minden helyzetben a legjobb formánkat nyújtsuk – naptól, helytől és időjárástól függetlenül.

A szerkesztő tapasztalata

Elég érzékeny bőröm van, így már nem szívesen próbálok ki minden terméket, amit tesztelhetek. Szerencsére a Nu Skin márkáit nagyon kedvelem és elégedett vagyok velük. A Nutricentials-termékcsalád nagyon kellemes meglepetés számomra. A Moisture Restore intense Moisturizert szereti az arcbőröm. Nagyol jólesik neki, amikor bekenem. Nincs hiányérzetem, hidratáltnak érzem tőle, nem húzódik stb. Jól beszívódik.

Szeretem a textúráját. Nekem pont megfelelően krémes, könnyed állagú, nem zsíros, selymes hatásúnak érzem tőle a bőröm. Jó érzés a bőrömnek.

Kellemes friss illata van, de mégsem tolakodó. Szeretem, ha a terméknek van egy kis illata, amelyet csak éppen, hogy lehet érezni. Itt ennél a terméknél az illat is jól sikerült, én szívesen kenem magamra.

Mennyire könnyű az arckrém, a szemkrém és a szérum használata?

Teljesen rendben van az arckrém és a szemkrém, jól felkenhető és jól beszívja a bőröm, nem marad zsíros stb. Jó, hogy van szemkrém is a termékcsaládban, mert én szeretem azt is használni az arckrém mellett. Ha lehet, egy márkától szeretem használni ilyen esetben a két terméket.

Milyen hatást éreztem a termékek használatát követően?

Nagyon kritikus a bőröm az arckrémekkel szemben, mert még a legnagyobb és legdrágább márkák között is van olyan, amelyre nálam allergia jött ki vagy feszült a használata után a bőröm, nem éreztem hidratáltnak vagy olyan volt, mint amikor nem kapta volna meg a megfelelő nedvességet. Itt a krém használata után kellemes érzés van az arcomon. Nincs hiányérzetem. A szérummal és a szemkrémmel szoktam használni. A maszkot is teszteltem, az is szereti a bőröm. Kellemesen frissítő érzés volt.

Molnár Gréta

A család tagjai

További információ az egyes termékekről:

Creamy Cleansing Lotion, Pure Cleansing Gel, pH Balance Toner, pH Balance Mattefying Toner, Celltrex Ultra Recovery Fluid, Intensive Eye Complex,  Moisture Restore Day Protective Lotion Normal to dry,  Moisture Restore Day Mattefying Lotion Combination to oily, Moisture Restore Intense Moisturizer,  Night Supply Nourishing Cream, Creamy Hydrating Masque, Polishing Peel,  Exfoliant Scrub.

 

Játék!

Most 3 olvasónk két Nu Skin Nutricentials termék tulajdonosa lehet! A szerencsések maguk választhatják ki, hogy melyik két terméket tesztelnék a 13 tagú családból! 😍

Játékszabály:

🙂 Írjátok meg, hogy milyen Nu Skin termékeket próbáltatok már ki?

🙂 Amennyiben ti lennétek a nyertesek, akkor melyik két terméket szeretnétek megkapni a 13-ból?

🙂 Legyetek Frizura & Szépség követők!

🙂 Osszátok meg ezt a cikkünket és hívjatok meg három barátotokat a játékba, akik szintén szívesen játszanának velünk.

A játékban való részvételhez minden pontnak teljesülnie kell.

Itt kell kommentelni, azaz csatlakozni a játékhoz!

Sorsolás: 2019 november 25

Kövessétek oldalunkat, hogy elsőként értesüljetek a legújabb szépség, egészség és divat hírekről, játékainkról, akcióinkról. 🙂

Játékszabályzatunkat itt olvashatjátok!

www.frizuraszepseg.hu – szépítkezzünk együtt!

Cikkajánló: A négy legtrendibb őszi kiegészítő

Vitaminokkal az egészséges, szép hajért

Csodás színekben pompázó ajkak és ápolt körmök a Nu Skin újdonságaival


[an error occurred while processing the directive]

(3) Readers Comments

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications