728 X 90

Smink és gél lakk ötletek

By Frizura & Szépség

IMG_7869r

Az egyszerű és gyors smink szinte elengedhetetlen kelléke a modern nő hétköznapjainak. A BioHair smink kollekció elkészítésénél első számú szempont volt az üdeség és frissesség képviselése. Célja, hogy a velünk a született, természetes szépséget hangsúlyozzuk ki. Ezek mellett a kollekció összeállításánál törekedett a cég az évszakok, illetve ennek megfelelően a 4 nő típus legjellemzőbb színeit (tavasz, nyár, ősz, tél) figyelembe venni.

IMG_5626r

A tél típust a feltűnő ellentétek teszik különlegessé, a hideg, sötét és élénkszínek jellemzik.

IMG_6471r
A nyár típusú nőket az elegancia és romantika jellemzi. Színpalettája a nagyon világos színektől a közepesen sötét árnyalatokig terjed.
A tavasz típusú nőket kislányos báj és üdeség jellemzi. Szinte minden jól áll nekik. A meleg világos színektől kezdve bátran viselhetnek élénk, közepesen sötét színeket is.

IMG_7148r
Az ősz típusról szinte mindenkinek a vörös haj jut eszébe. Az egyik leglátványosabb nőtípus. Színei a meleg, sötét színek – kifejezetten előnyös nekik az arany különböző árnyalatai.

IMG_7531r

Rohanó életvitelünkbe egyre kevésbé fér bele, hogy otthon magunknak készítsük el manikűrünket, esetleg még lakkozzuk is körmeinket.

IMG_7318r

IMG_7402r

Ennek köszönhetően a gyorsan elkészíthető gél lakkok egyre népszerűbbé váltak a nők körében. Gél lakk kompozíció megalkotásánál a látványos, gyorsan elkészíthető díszítések használatát részesítettük előnyben. Célunk, hogy az egyszínű körmöket különlegessé és egyedivé varázsoljuk a szürke hétköznapokban. Gél lakk kollekciónknak alap eleme az elegáns, minden napokban hordható francia köröm.

IMG_7465r

 

Forrás és fotó: BioHair


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications