728 X 90

Olvad a zsír!

By Frizura & Szépség

Makacs zsírpárnáink nem fognak örülni a hírnek: a zsírolvasztó és cellulit-bontó injekciókkal való alakformálás immár nemcsak a filmsztárok számára elérhető.

Alydia03

Eddig az olyan területekről, ahonnan mozgással és diétával sem tudtunk megszabadulni a zsírtól, csupán zsírleszívással lehetett levarázsolni a fölösleget. Ez pedig meglehetősen drasztikus beavatkozás, mely hosszú gyógyulási idővel, véraláfutásokkal, fájdalommal jár. Hetekig kell szorító fehérneműt hordani. Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony: kiválóan kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírpárnáit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is használják.

Aqualyx2

Oszter Alexandra színművésznő és illusztrátor kisfia születése után bárhogyan is igyekezett, nem tudott megszabadulni néhány ragaszkodó hasi zsírpárnától. „Amikor az ember ideje kevés, nem tud fél napokat mozgással tölteni és kínosan odafigyelni a táplálkozásra, akkor nagyon elszánt lesz, és bármit örömmel kipróbál, ami sikerrel kecsegtet. Így voltam én is az Aqualyx zsírbontó injekcióval, ami akkor jött be Magyarországra. A beavatkozást ki lehetett bírni, utána 3-4 napig volt érzékeny a kezelt terület. Nekem 3 kezelés hozott szép, látványos eredményt, amit máshogy nem tudtam volna elérni. Az eredmény tartósnak bizonyult, de én is kellek hozzá: odafigyelek az evésre, mozgásra. A sikerélmény adott egy nagy lökést, motivációt mindehhez! Azóta is visszajárok a Royal Clinics központba arckezelésre, mivel itt nagyon profik, értik a dolgukat.”

Zsírolvasztás enzimmel

A zsírpárnába injektált mikro-zselés oldat a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, amely lebontja a zsírsejtek falát, a sejtekben lévő zsírsavak pedig így kiszabadulnak. A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe. A 20-30 perces kezelés mégsem fáj a hatóanyaghoz kevert kis dózis lidocainnak köszönhetően. A kezelések 21-24 naponta történnek, a legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.

alydia01(1)

Csodafegyver a cellulit ellen

Az Alidya teljesen más irányból közelíti meg a narancsbőr problematikáját az eddigi kezelésekhez képest. Az egyetlen olyan hatóanyagkoktél, mely nemcsak kezeli a meglévő narancsbőrt, de megakadályozza az újabb csomók kialakulását. A felszínen és a bőr mélyebb rétegeiben egyaránt kifejti hatását. Speciális összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: megköti a lerakódott méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkeringését és javítja a szövet szerkezetét.  Az Alidya hatóanyagai a zsírszövetben zajló, cellulit képződéshez vezető gyulladásos folyamatok ellen hatnak, a vérkeringés serkentése által elősegítik a méregtelenítést és megkötik a cellulit kialakulásához hozzájáruló antioxidánsokat. Az eredmény a szövet szerkezetének javulása, ami sima, egyenletes bőrfelszínben mutatkozik meg.

A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal) juttatják a probléma gyökeréhez helyi érzéstelenítésben. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges kezelések száma a cellulit fokától függően 7 – 12 alkalom. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a páciensek nemcsak cellulitjuk jelentős részétől szabadulnak meg, de a kezelések áldásos mellékhatásaként centikkel karcsúsodnak is! További információ: www.royalclinics.hu

Fotók: Royal Clinics


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications