728 X 90

Őszi kreatív frizurák – kacér bob

By Frizura & Szépség

Az őszi/téli szezon frizurái kreatívak és elbűvölők, ráadásul a családi összejövetelektől a fekete nyakkendős eseményekig bárhol pompásan megállják a helyüket. Összeállításunkban megmutatjuk mi lesz az idei trend, ráadásul olyan frizurák segítségével, melyeket otthon, akár egyedül is nyugodtan megpróbálhat elkészíteni.

Bob másolat

A frizurák elkészítésében Sally Brooks volt segítségünkre. Sally a London Hairdresser of the Year háromszoros bajnoka, a brit fodrász közösség elismert tagja. Olyan híres divattervezők felkérésére készített frizurákat, mint Alexander McQueen, és rendszeresen kreál hajkölteményeket a vezető divatmagazinok számára. Ő a NIVEA nemzetközi hajstylistja 2008-óta.

Kacér bob

Ezt a természetes, mégis alkalmi jellegű megjelenést egyáltalán nem nehéz kialakítani: a haj lelapulását legegyszerűbben úgy kerülheti el, ha a szárítást mindig közvetlenül a hajtőnél kezdi. A frizura annál rugalmasabb, és természetesebb, minél jobb állapotban van a haja (–> lásd hajápolási tippjeink). Ahhoz, hogy hasonló végeredményt kapjon, arra is figyelnie kell, hogy a tincsek lágyan omlóak és kicsit kuszák maradjanak.

Bob előtte másolat

Így kell elkészíteni:

1. lépés

Egyenletesen oszlasson el a nedves hajon egy adag hajhabot, hogy dúsabb hatású legyen a frizurája – a legjobb eredmény érdekében ügyeljen arra, hogy a habból mindenhová elegendő jusson, a hajtövektől a hajvégekig!

Bob 1 lépés másolat nagy web

2. lépés

Válassza külön és fogja össze a fejtetőn lévő hajat, majd csatolja fel, hogy ne zavarjon a munkában! A haj szárítását kezdje az alsó tincsekkel! Még dúsabb hatást érhet el, ha közepes méretű körkefe segítségével hajtja végre a műveletet. Haladjon tincsenként, és várja meg, amíg a hajfürt kihűl, csak azután tekerje le a keféről! Így tartósabb lesz a forma.

Bob 2 lépés másolat

3. lépés

A fejtetőn lévő tincsek szárítása során praktikus lehet tépőzáras hajcsavarót használni, de ha nincsen otthon, a körkefe továbbra is megteszi. A frufrut szárítsa előre, hogy megtartsa a frizura modern megjelenését! A kész frizurát rögzítheti például Diamond Gloss hajlakkal.

Bob 3 lépés másolat

 

Sally tippje: Ha igazán dús hatást szeretne elérni, koncentráljon a hajtövek szárítására: mindig jól emelje meg a hajtőrészt szárítás közben, így a frizura garantáltan dúsabb lesz, és a ’60-as évekre emlékeztető jellegzetes stílusa is tovább megmarad!

És íme az eredmény:

Bob másolat vágott

 

Fotó és forrás: NIVEA


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble