728 X 90

Pál Dénes interjú – nagy tiltakozásból szerelem

By Frizura & Szépség

A GLAMOUR Women of the Year férfi mezőnyében idén többek közt a The Voice egykori befutója, Pál Dénes is verseng az öt legsármosabb pasi címért. No, de akkor tudjunk is meg egy kicsit többet Dénesről. Akit a visszafogottság jellemez mind az öltözködésben, mind a magánéleti kérdések megválaszolásában – a zene pedig tagadhatatlanul az első helyen áll az életében. Az új, szakmai kihívások mellett kérdés azonban, hogy a The Voice és a Sztárban sztár aranyérme után ezt a díjat is bezsebeli-e.

Sztárban sztár második évad énekesei

Van kedvenc fodrászod?

A Voice óta ugyanaz a fodrászom, Bubrik Márton, Bubi.

Arcápolás?

Szerencsére nem problémás a bőröm, a mindennapi arctisztításon kívül nincs szükség másra.

Vannak kedvenc termékeid?                                                                                                                                                             Szeretem a nem fénylő, tartós waxokat és a krémes borotválkozás utáni arcápolókat.

Mennyire az életed része a sport és a mozgás?

Hetente többször járok edzeni. Demtsa András edző segít a konditeremben. Az erőnlét és az egészség érdekében fontosnak tartom a rendszeres mozgást.

A táplálkozásra mennyire figyelsz, és szeretsz-e főzni?

Sok salátát, fehér húst, rizst eszem, igyekszem odafigyelni arra is, hogy elég gyümölcsöt, vitamint fogyasszak. Bár otthon nem én kezelem a fakanalat, de nem halok éhen akkor sem, ha nekem kell főznöm.

nagy web

Hogyan ápolod a lelked? Milyen hobbijaid vannak?

Szeretek olvasni, moziba és színházba járni, kirándulni, sorozatot nézni, puzzle-ozni. De fel tud tölteni egy csendes este otthon a teraszon is.

Követed a divatot? Szeretsz vásárolni vagy próbálsz túlesni rajta?

Szeretek vásárolni, de azért nem mindennapos tevékenység nálam. Igyekszem egyszerre megvenni, amire szükség van, megvannak a kedvenc boltjaim, márkáim.

Mivel tud levenni a lábáról egy nő?

Nincs recept arra, hogy mivel tud igazán megfogni egy nő. A kisugárzás, az összhatás az, ami döntő. Szeretem, ha egy lány természetes, és sokat nevet, de most első a zene!

Az ének hogy jött? Mikortól kezdted el érezni azt, hogy énekelned kell, és ezzel szeretnél foglalkozni? A Voice indította ezt el? Vagy már előtte is voltak fellépéseid és képezted a hangod?

Viszonylag későn, kamasz koromban jutottam el a felismerésig, hogy szeretek énekelni. Hétévesen például, amikor a szüleim zeneiskolába akartak adni, még ellenkeztem, mert inkább focizni akartam. A középiskola kórusában kezdtem, majd tagja voltam a Pécsi Sándor Guruló Színháznak és a Musical Műhely Miskolcnak is.
Végül mégis az éneklés mellett döntöttem, így a nagy tiltakozásból igazi szerelem lett. Korábban is voltak fellépéseim, nem a Voice volt az első. A hangképzést egyébként nem hagytam abba, hetente járok énektanárhoz.

Úgy tudom, tanulsz még. Ezzel is vannak terveid, vagy csak szeretnél, több lábon állni, és így jó, ha van egy más irányú diplomád?

Vannak más irányú terveim is, de alapvetően az éneklés a nagy szerelem az életemben.

465468 nagy web együttes

Álmok, amiket szeretnél megvalósítani?

Tavaly volt az első telt házas, élő koncertem, ami a 2014-es év egyik legboldogabb pillanata volt számomra. Legalább két-három új dallal szeretnék kijönni ebben az évben, és minél többet koncertezni a zenekarommal. Persze még több is van, de ha beszélnék róluk, talán nem teljesülnének.

Molnár Gréta

Fotók: Pál Dénes

Kulcsszavak: , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications