728 X 90

Pataki Ági is a magyar tervezőkért lelkesedik

By Frizura & Szépség

Óriási kihívás és lehetőség előtt áll az a huszonöt magyar fiatal tehetséges tervező, akik fennakadtak a rostán és bekerültek a Marie Claire az Év fiatal divatterezője pályázat 25 döntőse közé.


– Nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak a külföldi tervezők márkáit ismerjük, de legyenek sikeresek a magyar tehetségek is – jelentette ki Pataki Ági producer.
Az egykor oly népszerű modell ott ül az ítészek között a magazin által meghirdetett, legjobb fiatal magyar divattervezőt kutató versenyen. Pataki Ági szerint ma a tehetség már nem elég a sikerhez, ezért is fontosak az ugródeszkák.
– A sikernek két fontos összetevője van: az egyik persze a tehetség, de a másik a hírnév, az ismertség. Az Év fiatal divattervezője pályázat első lépés lehet a divattervezői karrier felé vezető úton – mondta, majd hozzátette: a magyar divatvilágban számon tartott esemény jó referenciát ad és akár a nemzetközi piacon is hivatkozási alapot jelenthet.
Az év fiatal divattervezője pályázat zsűritagjai (Pataki Ági: producer, Füzes Eszter: USE Unused dizájnere, László Krisztina: a Marie Claire főszerkesztője, Laczkó Mónika: a Marie Claire divatszerkesztője, Verebélyi Dorottya) mind elkötelezett hívei a magyar divatnak, és figyelemmel kísérik a hazai dizájnerek munkásságát. Idei hívószavunk az alakformálás – méghozzá a szabásvonalak, a színek, a sajátos anyaghasználat segítségével.

Az október 5-7. között zajló Fashion Days pályázatán 3 kategóriában hirdetnek majd nyertest: Szavazni október 3-ig lehet a www.marieclaire.hu weboldalon.

 

Forrás: Just Creative

 

Ruhák: Berki Eszter, Dobos Orsolya, Horváth Zsófia, Mán Renáta, Bálint Sára

 [an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble