728 X 90

Retro Nouveau kollekció a L’Oréal Professionneltől

By Frizura & Szépség
Egy álom története
 

Egy álomé, amely Hollywood stúdióiban született, több mint 50 évvel ezelőtt. A divattervezők ebből nyertek inspirációt a 2012/2013-as őszi-téli kollekcióikhoz. Ebben a korszakban születtek olyan hírességek, mint Liz, Twiggy és Bardot, akik mindig is hatással lesznek  az elkövetkező generációkra. Különböző stílusuk, szépségük most újra napvilágra kerül – mert a szép dolgok nem mulandóak. Az új kollekció lényege a múltból merített motívumok modern hatással ötvözése a jövő generációjának inspirálásához.

Hollywood és a divatvilág kulisszáinak sztárfodrásza, Odile Gilbert bemutatja a „Retro Nouveau” kollekciót.

 

Ha rövid hajról beszélünk, Twiggy ikonikus alakja azonnal felsejlik előttünk. Az első igazi kis törékeny, fiús nádszálkisasszony a 60-as évekből, aki az édes provokáció szelét hozta el a divat világába. Modern reinkarnációja a férfias-nőies, hideg brit szőkeséget bálványozza.

 

 

 

Tüzes, csábító, pezsgő… Szavak, melyek tökéletesen leírják az isteni Brigitte Bardot-t. Francia báj, mely a mai napig elvarázsolja a világot. Az új B. B. napjainkban is ily heves, lenyűgöző rezes frizurával lobban vissza a mindennapokba.

 

 

 

Liz Taylor, a Nő, az amerikai álom kifejeződése, az érzékiség és a vonzalom hollywoodi megtestesítője. Örök inspiráció, melyet a titokzatos lilás árnyalatok még csábítóbbá varázsolnak.

 

Fotók: L’oreal Professionnel


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble