728 X 90

Rubint Rella boldogságának titka

By Darók Ramóna

A Tezenis 11 éves magyarországi fennállása óta nem volt még olyanra példa, hogy egy hazai sztár népszerűsítse az olasz fehérneműmárka kollekcióját. Rubint Rella nem mástól, mint Rita Orától vette át a megtisztelő szerepet és pózol az új és mindent elsöprő 2018-as őszi-téli kampányban. A márka – mint ahogyan azt már megszokhattuk tőle – különleges és izgalmas képekkel, videókkal mutatja be fehérnemű kollekcióját, ami idén a zenei gyökerekhez nyúl vissza és az underground szcénából merít ihletet.

Rubint Rella boldogságának titka

Egy mini interjúban sikerült Rellát kicsit faggatni.

21 évesen rengetegen követnek, a fiatalok felnéznek rád. Hogyan mutatsz példát ennek a generációnak?

A közösségi oldalaimon adok tippeket, hasznos tanácsokat azoknak, akik szeretnének kicsit egészségesebben élni, esetleg fogyni pár kg-ot. Nagyon sokan írnak nekem és én hálás vagyok, hogy ennyien megtisztelnek a bizalmukkal.

A sulit, a munkát és az életmódodat hogyan tudod összehangolni?

Minden szervezés kérdése. Az egyetemet levelezőn végzem, így hétköznap tudok dolgozni, munka után tanulni. Az étkezés számomra nagyon fontos, mindig előre csomagolok magamnak ételt, amit elviszek a suliba, munkába. Az edzéseket inkább a munka utánra szoktam időzíteni. Nem vagyok egy korán kelő típus, szeretek minél tovább lustálkodni.

Milyen a kapcsolatod a divattal?

Figyelem a divatot, de az extrémebb darabokat, amikkel nem tudok azonosulni nem veszem meg. Mindig önmagamat adom, inkább a laza, sportos szetteket szeretem.

A Tezenis új kampányarca

Milyen érzés a Tezenis új kampányarcának lenni?

Hihetetlen! Számomra felfoghatatlan, hogy egy ilyen híres fehérneműmárka arca lehetek. Azért is örülök az együttműködésnek, mert már korábban is a Tezenisben vásároltam a fehérneműimet és nagyon elégedett vagyok a márkával.

Hogyan érezted magad egy egész stáb előtt egy szál fehérneműben?

Kicsit féltem, mert tudtam, hogy nem csak nőkkel fogok együtt dolgozni. Megtettem mindent a fotózást megelőző hetekben, hogy a legjobb formámat hozzam – bár a márka nem kért tőlem semmi ilyesmit – és gátlások nélkül álljak a lencse elé. A stáb nagyon rendes volt velem, minden zökkenőmentesen ment. Elmondásuk szerint pont azért választottak engem, mert hiteles személyiség vagyok és természetesen viselkedem. Ez őszintén szólva nagyon jól esett és büszke is vagyok magamra.

Miben különleges az új, 2018-as őszi-téli kollekció?

Nagyon rock-os, vagány vonalat képvisel, amiben különlegesnek és szexinek érezhetem magam. A mostani kollekció a zenei gyökerekhez nyúl vissza, ami a darabokon is abszolút érzékelhető.

Neked melyik a kedvenced belőle?

Nem tudok egyetlen darabot kiemelni, több kedvencem is van. Különösen azok a body-k tetszenek, amikben áttetsző anyag is van, nekem ez teszi igazán különlegessé.

Ha három szóval kellene jellemezned a Tezenis márkát, mik lennének azok?

Dögös, különleges és kényelmes.

Rubint Rella boldogságának titka

Tökéletes formában vagy, elárulod a titkod?

Nincs titkom. Igazából ma már, ha valaki egy kicsit jobban beleássa magát az egészséges életmódba, minden alap információt megkaphat róla. Szerintem a legfontosabb, hogy ne dőljünk be mindenféle divat diétának. 1-2 hét alatt nem lehet csodát tenni, ha sanyargatjuk a szervezetet, utána 2x annyi táplálékot raktároz el a hasonló helyzetekben, ezért teljesen felesleges. A finomított szénhidrátok helyett jó szénhidrátokat (édesburgonya, zab, barna rizs, hajdina, köles stb..), sok fehérjét (húsokat, halat, sajtokat, tojást) és főképp telítetlen zsírokat (olajos magvak, olíva olaj, omega3) fogyasszunk. Legyen színes a tányérunk, együnk sok rostban gazdag zöldséget és gyümölcsöt a ropik, ccipszek helyett. Olyan mozgásformát találjunk magunknak, amiben kikapcsolódunk, élvezzük és nem leszív minket, hanem feltölt. Nagyjából ennyi.

A jó kapcsolat titka

Milyen a kapcsolatod? Szerinted mi a jó kapcsolat titka?

Szerintem a legfontosabb, hogy tiszteljük egymást, fel tudjunk nézni a másikra. Két komolyabb kapcsolatom volt, de Somával teljesen más. Nagyon sok közös van bennünk, a sport az életünk, figyelünk az életmódunkra és segítjük egymást a nehezebb helyzetekben. Állandóan dicsér, bókol nekem. Nagyon imádom a humorát, mindig meg tud nevettetni. Úgy érzem én vagyok a legszerencsésebb nő a világon.

Szerinted mi a boldogság kulcsa?

Testi-lelki egyensúly. Úgy gondolom, ha a családom, a párom és azok, akiket szeretek egészségesek, az a legfontosabb dolog a világon. Ha ők boldogok akkor én is az vagyok.

Fotók és Forrás: Tezenis

Cikkajánló: Orosz Barbara: Nagyon fontosnak tartom az énidőt

Kulcsszavak: , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség