728 X 90

Sally Brooks frizura ötletei lépésről lépésre: A fonott lófarok

By Frizura & Szépség

Az idei évben minden a nőiesség körül forog! Hosszú, lágyan omló tincsek, és laza hullámok jellemzik a legdivatosabb és legnőiesebb fazonokat. Kitüntetett szerepet kap a haj volumene, mely most sokkal inkább fókuszban van, mint a korábbi években volt. 

fonott lófarok

A frizurák megalkotásában Sally Brooks volt segítségünkre. Sally a London Hairdresser of the Year háromszoros bajnoka, és a brit fodrász közösség elismert tagja. Olyan híres divattervezők felkérésére készít frizurákat, mint például Alexander McQueen is, és rendszeresen kreál hajkölteményeket a vezető divatmagazinok számára. Ő a NIVEA nemzetközi hajstylistja 2008-óta.

„Hiszem, hogy a NIVEA a hitelesség, és a minőség megtestesítője. Szeretem a termékeiket és filozófiájuk is közel áll hozzám. A NIVEA épp olyan szenvedéllyel foglalkozik a hajjal, ahogy én magam is.”

Ez az a lófarok, ami után biztosan megfordulnak majd a kollégái! Tulajdonképpen egy egyszerű halszálkafonással kombinált változat, mely csodásan mutat, ha a hajunk egészségesen csillogó. Elég, ha a fonat csak a nyak alsó vonaláig tart, így megőrizhetjük a frizura nőies és könnyed jellegét.

fonott lófarok előtte

Így készíthetjük el a frizurát:

fonott lófarok 1

fonott lófarok 2
Húzzunk hátra egy-egy tincset mindkét oldalon, és keresztezzük őket a tarkónkon!

fonott lófarok 3
Válasszuk ki kisebb tincseket az előzőhöz hasonlóan, majd keresztezzük a fonatot, és fogjuk hozzá az ellentétes oldalon (a jobb oldalról felvett tincset a bal kezünkkel tudjuk lefogni)!

fonott lófarok 4

fonott lófarok 5
Folytassuk a fonást! Akár az egész lófarkat végigfonhatjuk, de ha a modellünk frizurájához hasonlót szeretnénk, akkor csak a nyak alsó vonaláig ismételjük a műveletet!
Fogjuk össze a tincseket, és rögzítsük hajgumival!

fonott lófarok 6

Fixáljuk a repkedő apró hajszálakat pl. NIVEA Diamond Gloss hajlakkal – így a frizura tovább tart, a lakk pedig egészséges fényt kölcsönöz a hajszálaknak!

fonott lófarok 7

Frizura: Sally Brooks

Fotók: NIVEA

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications