728 X 90

Sarah Jessica Parker frizuraszemlén

By Frizura & Szépség

Pontosan húsz évvel azután, hogy a kultikus sorozat, a Szex és New York elindult, az Intimisssimi úgy döntött, hogy a nőies vonzerőt egy mindenki számára jól ismert arccal élteti és ő nem más, mint Sarah Jessica Parker.

A márka legújabb nemzetközi kampányának sztárja Jessica, aki egy inspiráló nő, aki intelligenciájának, karizmájának és nőiességének köszönheti sikerét.

Az Intimissimi mindig is a valódi nőiességet éltette, éppen ezért választották Sarah Jessica Parkert nagykövetnek. A stílusikon rengetegszer bebizonyította, hogy úgy is lehet valaki sikeres az életben, hogy hátat fordítana önmagának.

Azok a nők, akik felismerik a bennük rejlő értékeket, szeretik önmagukat és kötöttségek nélkül döntenek, ők ennek a kampánynak az igazi célközönsége.

Természetesen a legszebb – Egészséges, gyönyörű tincsek és álomfrizura

Jessica természetes hatásra törekszik mint a színben, mint a forma kialakításban. Egy lágyan melírozott haj gyönyörű ragyogást és frissességet ad a hajnak. Kihangsúlyozza a vágástechnikát. Lágyítja a fazont és játékosságot kölcsönöz a frizurának. A hullámok nőies varázsa lágyan keretezi az arcot. A nyár legjobb választása.

Frizuraszemle: Nemes-Meggyes Zsuzsanna mesterfodrász

Fotók és forrás: Intimissimi

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble