728 X 90

Trendek: Schwarzkopf Professional Essential Looks – IKONIC kollekció

By Frizura & Szépség

A Schwarzkopf Professional, mint egy előremutató professzionális márka, mindig is elsődleges céljának tekintette, hogy kollekcióiban a kifutók trendjét ötvözze a szalonban eladható, mindennapi viselettel. Az ikonok sosem halnak meg. Befolyásolnak, inspirálnak és relevánsak maradnak – ezért örök érvényűek a múltban, a jelenben és a jövőben egyaránt. Ezért a masszív online múltidéző mozgalom a #tbt – Throwback Thursday – által inspirálódva, utat engednek az elmúlt évek legikonikusabb trendjeinek, hogy ismét reflektorfényben tündökölhessenek.

A múltidézés jegyében alkotta meg a Schwarzkopf Professional az Essential Looks IKONIC kollekciót, amiben 2017 ősz-téli trendjeit találjuk:

Ikonik Look – Starlet  – Glamourous Reality Collection 2/2005

A divatszakma vezető tervezői ezúttal a vetítővásznak csillagaiból és Hollywood aranykorából merítettek inspirációt – megteremtve a Stralet trendet. A csúcson lévő Clara Bow, Grace Kelly és Monroe klasszikus fotóihoz hasonlóan érzéki vonzerőt és könnyed bűbájt áraszt. A Starlet hajvágás hosszú, kivágott rétegekkel, rövidebb belső hosszakkal és egy középhosszú, pontvágással kialakított frufruval készül. A kék-fekete, intenzív violet-vörös és hamuszőke árnyalatoka hajvágás és a bőrtónus kiemelését szolgálják.

Ikonik Look – Out of shape  – 111 Years Collection 2/2009

Out of shape, melyben a forma többrétegű, mélységet és térbeliséget mutat. Az új hullám zenéjének gyökerei a punkhoz és az elektromos zenéhez nyúlnak vissza, ez a trend pedig tökéletesen összekapcsolja ezt a két hangulatot. A vonalak tisztasága láthatóan ellentmondásba kerül az elnyújtott pótrészek, uszonyok, felállított frufru és a majdhogynem mohikán-frizurák okozta anarchiával. A színek nem a természetesség felé hajlanak, inkább a kísérletező kedvet jelzik: kétárnyalatú szőkék, majdnem fehér árnyalatok és nemlétező vörösek. Lesz miről beszélnünk.

Ikonik Look– Neo Couture – Catwalk to Salon Collection 2/2012

Tegyünk egy sétát a sötét oldalon, ezzel a kétnemű, erőteljes és ultra modern trenddel. A catwalk frizura megalkuvás nélkülien intenzív, rövid és erős vágásokkal, valamint egy hihetetlenül vagány hajszínnel. A szalonfrizura is erős maradt, de az élein egy leheletnyit finomít a hosszabb frufru, a harmonikus árnyalat és a hordhatóbb textúra. Igencsak lázadó.

Ikonik Look– Electric Youth – Colour Buzz Collection 1/2013

Mozgó, interaktív, blog központú világunkban a szabályzatok arra jók, hogy megszegjék őket. Ily módon ugyanabból a dinamikus energiából, melyből megszületett a punk és a grunge, ugyanabból jött létre az Electric Youth – egy olyan trend, mely kerüli az előre megírt hajvágási és hajfestési szabályokat, hogy magához vonzza a nonkonformista, vagány fiatalokat, akik sosem akarnak beilleszkedni. Fittyet hányva a mértékadó divatra, ezek a fiatal stílusforradalmárok városokban élnek világszerte, és nap mint nap friss külsőt teremtenek magunknak utcai élményeikből merítve. Sas szemünk van az egyedi részletekhez, minden stílus elfogadható ennél a társaságnál, ha azt a rájuk jellemző bátor, kihívó, magabiztos.

Ikonic Look – Rok Chik – Modern Style Collection 1/2015

A rok chik frizurák egyáltalán nem mentek ki a divatból. Ebben a szezonban rengeteg designert láttunk, akik ezt az erős és kifinomult divatirányzatot használták fel a saját rockos-elegáns trendjük megalkotásához. Az iránymutató ruházatok drága és gazdag kinézetet árasztanak, kellő provokációval és merészséggel átitatva. Ezzel szemben a trend a hétköznapibb interpretációit bármely nő felöltheti, ha személyisége vadabb oldalát szeretné mutatni. Rövid stílusok, magas fény, sima és textúrázott finish merész, de nőies trend. A vörös és réz tónusok fúziója.

Ikonic Look – Hippi Glam – Modern Style Collection 1/2015

A ’70-es évek hangulata elevenedik meg az idei szezonban, világos virágminták és motívumok formájában. Egy leplezetlenül nőies trend, vidám, hippis, fesztivál-csajos kisugárzással. Ez a stílus a nyár napos, bohém és szabad hangulatát idézi. A könnyű, lenge dresszek épp úgy hozzátartoznak, mint a kifinomult városi öltözetek, vagy akár a bojtos, mintás kaftánok a bulizós lányok számára.

Ikonic Look – Urban Sports – Made to Create Collection 1/2016

Élénk és vibráló árnyalatok, selymesen egyenes formák, rendkívül modern textúra. Az IGORA Royal ColorWorx intenzív árnyalatokat biztosít a merész színhatásokért.

Ikonic Look – Opulent – Modern Ikon Collection 1/2017

Ez a trend az old-school bűbájosság kortárs megközelítése. Az 50-es évek sziluettjeivel, reneszánsz-inspirált árnyalataival és gyönyörű göndör tincseivel egyszerre nőies és kifinomult. A kifutók ruhái virágmotívumokkal gazdagon díszítettek, ugyanakkor deréknál mind karcsúsítottak. Meleg színeikkel igazán modern ragyogást teremtenek.

Forrás és fotók: Schwarzkopf Professional

 

 

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség