728 X 90

Smink ötletek esküvőre és alkalmakra Schlovicskó Katától

By Frizura & Szépség

Schlovicskó Kata sminkmester vagyok, 18 éve foglalkozom menyasszonyok megszépítésével az esküvőjük napján. Az esküvő egy egyedi és csodálatos nap minden ember életében és én nagyon hálás vagyok, hogy sok gyönyörű menyasszony előkészületénél, jelen lehetek.

IMG_2229r

Az esküvő előtt általában kb. 1 hónappal vagy pár héttel korábban próba sminket készítünk, ahol átbeszéljük és elkészítjük azt a sminket ami a legjobban illik az ara arcához és az egyéniségéhez.

IMG_6664r

Legyen elégedett a menyasszony

Nagyon fontos, hogy a menyasszony csodásan érezze magát a sminkben, a magáénak érezze és otthonosan mozogjon benne. Ha valaki nincs sminkhez szokva nem célszerű egy erős, például füstös szemet választani a nagy napra. Idegen és természet ellenes lesz a hatás és nem lesz elégedett a menyasszony.

IMG_1021r

A smink általában a haj elkészülése után az öltözés előtt szokott megtörténni, vagy szalonban vagy háznál, megegyezés szerint. Én személy szerint szeretem a vőlegény arcát is finoman mattosítani, így a fotókon nagyon szép és természetes matt lesz a bőr. Az esküvői időszak áprilistól október közepéig szokott tartani. Bejelentkezni és a szervezéseket elkezdeni az esküvő előtt 4-6 hónappal célszerű, ilyenkor még bőven van idő mindent tökéletesen átnézni és leszervezni.

IMG_5745r

IMG_5739

IMG_5575r

IMG_5560r

Schlosvicskó Kata kozmetikus és sminkmester

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications