728 X 90

Sminktippek Schlovicskó Kata sminkmestertől

By Frizura & Szépség

Ismét eltelt egy év és mint minden évben ebben az időszakban „ünnepi hangulatba burkolózik” a sminktrendek világa is. Az idei sminkdivatot 4 pontban lehetne leginkább meghatározni.

Nude sminkek

A hideg évszak magával vonzza a természetesebb árnyalatokat és a finomabb natúrabb sminkeket is. Divatos idén a finom „nude” smink, barnás árnyalatokkal, lágy enyhe aranyos csillogással.

Az ajak lehet meleg narancsos vagy gyümölcsös árnyalatú szájfény. Továbbra is hangsúlyt kapnak az intenzív fekete pillák, a szem ragyogása töretlen idén is.

Burgundivörös, a nagy kedvenc

A 2019-es téli egyik divatárnyalata a burgundivörös, ami megjelenhet a szem árnyékolása során a szemfestékekben, de az ajak kifestésekor is a rúzs színében. Természetesen ebben az esetben is a szem maradjon hangsúlyos, a spirált sose felejtsük el ilyenkor se. A pirosító árnyalata legyen terracottás árnyalat. Bátran használhatunk tust is, így garantáltan alkalmi, egyedi és csodás ünnepi sminket kapunk.

A szájfények ismét divatosak

Az alkalmi sminkek kedvelői is megtalálják idén a kedvencüket, mivel az idei trend egyik nagy kedvence a fekete körsatír, amihez fekete és ezüstös szemhéjszíneket használhatunk. A spirálozás itt is nagy hangsúlyt kap, lényeg az igéző szemek kiemelése. Ehhez a sminkhez hideg fényű szájfények mutatnak a legjobban.

2019 legmeghatározóbb színe a kék, a türkiz és a palackzöld

Bátran használhatjuk ezeket az árnyalatokat a szemhéjon középen a mozgópont vonalában. Ezeket az árnyalatokat együtt vagy más színekkel együtt is használhatjuk. A szájra áttetsző szájfényeket, de erősebb rúzsokat is feltehetünk.

Remélem mindenki megtalálja idén is a kedvencét és a legszebbek leszünk az ünnepi készülődés és várakozás perceiben is! Nagyon kellemes ünnepeket és sikeres, boldog új évet kívánok minden olvasónak és sminkkedvelő hölgynek!

Schlovicskó Kata sminkmester

Érdemes Katához elugrani egy sminkre, mert varázsol! Én is elmentem hozzá a napokban, hogy magamon is megtapasztaljam Kata tippjeit! Kata egy csodás alkalmi, ünnepi sminket készített nekem :) Nagyon szeretem! Jó lenne többször Kata szépítő kezei közé kerülni. :) A hajamat ne nézzétek, mert fésülködni elfelejtettem, a hajszínemet viszont szeretem Nemes-Meggyes Zsuzsi készítette :) Gréta

www.schlovicskokatamakeup.hu 

www.schlovicskokatalin.hu

Tel.: (+36-30) 919-3494

Fotó:

:) Csányi István – Modell:  Danics Dóra, Jorgov Tímea, Kiss- Hegedűs Réka, Som- Balogh Edina

:) Esküvő Classic, Köő Adrienn –  Modell: Gelencsér Tímea

:) Mészáros Melinda –  Modell: Koroknyai Virág

Cikkajánló: Szérumkörkép 

 

Kulcsszavak: , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble