728 X 90

A sportos az új sikkes

By Frizura & Szépség

A sportruházat mára az egyik legnépszerűbb utcai viselet. Azonban gyakran hisszük azt, hogy kizárja a sikkes megjelenést. Ez nem feltétlenül van így, a sportos daraboknak igenis helye van a ruhatárunkban.

Itt az ideje változtatni és izgalmat vinni a mindennapokba! Sokunkban él a tévképzet, mely kizárja a sportos darabokat a sikkes stílus kelléktárából, pedig egy jól választott termék nemcsak feldobja, hanem teljesen új vonalat visz a már megszokott ruhatárunkba. Akár az utcán viseljük, akár az edzőteremben vagy a szabadban, egy megfelelően összeállított szettel egyszerre lehetünk jól öltözöttek, a finom elegancia nagykövetei csak úgy, mint az edzőterem sztárjai. Arról nem is beszélve, hogy néha nincs nagyobb motiváló erő, mint egy új edzőruha, cipő, amely fokozza a hatékonyságot, így egy túra során is jobban teljesíthetünk.  

Lépjünk ki a komfortzónánkból!

Egy olyan korban élünk tehát, amikor a kevert stílus mindenkinek egyedi védjegyévé vált. Alakítsuk ki mi is a saját stíluspalettánkat, szerezzük be a sportos kellékeket, trendi darabokat, és teszteljük a határainkat, hódítsuk meg újra kedvenc helyeinket és fedezzünk fel újakat, keressük  meg a komfortzónánk határát, és lépjünk át rajta egy ütős edzés keretein belül! Tűzzük ki, és érjük el céljainkat, a vágyott álomalakunkat a tervezett kilométereket és magasságokat!

Forrás és fotó: Premier Outlet, pexels.hu

 

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség