728 X 90

Sportos rendezvények – válasszuk ki kedvenc mozgásformáinkat!

By Frizura & Szépség

Azt mindenki tudja, mennyire fontos a mozgás, az életünk része kellene, hogy legyen, de sajnos sok esetben ezt hanyagoljuk el. És van, hogy szeretnénk mozogni, de nem tudjuk, melyik az a mozgásforma, ami nekünk passzolna hatékonyságban és még elveznénk is. Nincs annál rosszabb, ha olyan sportot végzünk, amit nem szeretünk és élvezünk, például fogyókúra vagy bármilyen más céllal.

FB_2013_NESTLE

Emiatt különösen jó, hogy sok mozgással kapcsolatos rendezvényt szerveznek mostanában, mert így egy nap alatt sok mozgásformát megismerhetünk – és akár, ki is próbálhatunk. Nem kell egy sportnál leragadni, az a jó, ha minél változatosabban edzünk, sportolunk. Például egy Pilates órával fejleszthetjük a testtudatunkat, javíthatjuk a testtartásunkat, mozgékonnyá tehetjük a gerincoszlopunkat, erősíthetjük és nyújthatjuk az izmainkat. Ugyanakkor nem kardió mozgás, azaz az állóképességet nem fejleszti úgy, mint egy aerobik vagy spinning. A szív- és légzőrendszer kondicionálása szintén fontos (csökkenti a szívbetegségek rizikófaktorait, növeli az állóképességet), így érdemes hozzá egy ilyen mozgásformát is gyakorolni, például Bailar aerobik, futás, kocogás, kerékpározás, úszás és még sorolhatnánk.

IMG_9518

Az egyik ilyen rendezvény a FitBalance, szeptember 29-én kerül megszervezésre a Millenárison, Ahogy minden évben, most is ismert emberek csatlakoztak a „Sztárok az Egészségért” programhoz, hogy felhívják a figyelmet a sport és az egészséges életmód fontosságára. Az idei nagykövetek többek között: Erdei Zsolt Madár, Debreczeni Zita, Szabó Zsófi, Nagy Adri, Sarka Kata, Deutsch Anita, Rippel Feri és Viktor. Az esemény sajtótájékoztatóján egy nagy bejelentésre is sor került, Caramel elmondta, hogy a FitBalance segítségével szeretné magát csúcsformába hozni a decemberi nagy koncertjére.

cfm18v„Nagyon régóta szerettem volna megújulni nemcsak lélekben, de testben is. Szerintem egy zenésznek nagyon fontos egy ekkora koncertnél, hogy nemcsak hangban, lélekben és agyban készüljön fel, hanem fizikailag is a maximumot is ki tudja hozni magából. Alig várom, hogy belekezdjünk a közös munkába” – mesélte lelkesen Caramel!

A rendezvényen még egy rekordkísérletet is végre fognak hajtani, mégpedig az egyszerre legtöbben fekvőtámaszozók rekordját. Ennek vezetője Erdei Zsolt.

1185365_553896498015166_1828347505_n

 

„Nekem mint bokszolónak a fekvőtámasz egy alapmozgás. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a rekordkísérletet, mert így felhívhatjuk a figyelmet a helyes és rendszeres mozgás fontosságára. Remélem, rengetegen leszünk és megszületik a világrekord” – mondta bizakodóan Madár.

 

IMG_11111

A rendezvényen 7 helyszínen, több mint 20 színpaddal, 200 programmal várnak mindenkit. Többek között egészségügyi szűrőprogramok és számtalan óratípust lehet kipróbálni, mint például a Zumba, Spinning, BodyArt, Afro Dance, TRX, Boot Camp, funkcionális trainning órák, G-Flex, Xco, Dance, Kranking, Walkenergie, Pro Ski stb. Több nemzetközi prezenter is érkezik az USA-tól Izraelig, de a hazai élvonal is színpadra áll, így Katus Attila, Schobert Norbert, Rubint Réka, Tatarek Rezső, vagy Borsodi Balázs.

 

www.fitbalance.hu

 

Fotó: Fitbalance


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble