728 X 90

SZAKMAI SZEMMEL: It Look-est – Hajas László és csapatának trendinspirációi

By Frizura & Szépség

F81B0332 másolat

A L’Oréal Professionnel rendezésében Hajas László trendinspirációs estet tartott a Trafiq bárban.

F81B0461
A rendezvény, mivel eleve este kezdődött egy szórakozóhelyen, már hangulatában is nagyon érdekes volt. Hajas László kiváló a szakmájában, fantasztikus frizurák kerülnek ki a keze alól. Ezt az estét is legutóbbi sikerével kezdte: a londoni Alternatív Hair Show csodálatos frizuráit mutatta be különleges ötletekkel fűszerezve, kulissza titkokat is megosztva velünk.

F81B0489
Volt szerencsém nekem is részt venni évekkel ezelőtt ezen a jeles eseményen, amit minden évben megrendeznek Londonban. Állíthatom, hogy a hely varázsa és a program egyszerűen fantasztikus. Nekem minden porcikám remegett, amikor láthattam ezeket a különleges produkciókat… ott Londonban. Így el tudom képzelni, mit érezhetnek az előadók a színpadon. Örülök, hogy hazánkat a néhány meghívott fellépő között Hajas László képviseli.

F81B0417
De visszatérve a programra: miután megnéztük az inspiráló képeket, megnézhettük fotókon a Hajas szalon által a munkatársaknak szervezett verseny legjobb alkotásait.

F81B0304

Vágások, kontyok, hajépítmények. Mind nagyon kreatív kortárs gondolat – megvalósítva a hajakon. Különleges színek és formák harmóniája. Nagyon ügyes és tehetséges fiatalok. Szép frizurákat láttunk, gyönyörű, precíz hajvágásokat, kreatív színeket. Jó társaságban, régi, versenyző kollégáimmal beszélgetve gyorsan repült az idő. Nagyon hasznos és inspiráló volt ez az este.

F81B0492

Nemes-Meggyes Zsuzsanna

 

Fotók: L’Oréal Professionnel – Karsay Katalin


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications