728 X 90

SZAKMAI SZEMMEL: Essential Looks 2014 ősz-tél

By Frizura & Szépség

IMG_2914_sm

Szeptemberben volt szerencsém részt venni egy nagyszabású eseményen: a Schwarzkopf Professional Essential Looks 2014 őszi-téli kollekciójának bemutatásán. Nagyon inspiráló volt, ilyenkor új lendületet kapok a munkára. Látványos és pörgős volt az este, fantasztikus volt látni, ahogy a kollégák beleadták minden tudásukat és kreativitásukat, hogy jól érezzük magunkat és lássunk klasszikust, ahogy meghökkentőt is.

IMG_2937_sm

Négy témában láthattunk előadást: Modern Glamour, Undone Glamour, Metal Chic és Boho Curl. Mindegyikben volt valami ellenállhatatlan szépség, magabiztosság, nőiesség. Mindezeket le lehet fordítani a mindennapi életre és megvalósítani a szalonokban a vendégeknek egy finomabb, egyszerűbb változatát. Nagyon szépek voltak a színek, amiket talán a legjobban a Metal Chic-sorozatban lehetett látni. Ezek között voltak az extra fényű és színű hajak. A jövőben is hordhatunk majd mindenféle színt a természetestől egészen az extrém színekig – mindezeket stílusosan, ízlésesen és nőiesen. Nagyon fontos a harmónia, amit a végső összhatás nyújt majd. Ezekre a gondolatokra láttam ott csodálatos példákat, remek stylingokat, gyönyörű modelleket és nem utolsó sorban: szép frizurákat.

IMG_3298_sm

Az est során új termékeket is bemutatott a cég, amiket a modelleken rögtön láthattunk is: nagyon látványos ez a fajta prezentáció. A show után finom falatokkal és borokkal kényeztették tovább a résztvevőket. Én is nagyon jól éreztem magam remek társaságban. Remélem, lesz folytatás és hamarosan láthatjuk a tavaszi kollekciót is!

 

IMG_1391_smNemes-Meggyes Zsuzsanna mesterfodrász – www.Meggyesszalon.hu

Fotók: Schwarzkopf Professional


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications