728 X 90

Szekeres Nóra megtalálta az igazit

By Frizura & Szépség

Modell-szerepben a TV2 műsorvezetője

„Mintha újra menyasszony lennék” – nevetett Szekeres Nóra, a TV2 műsorvezetője, ahogy felpróbálta hazánk egyik legizgalmasabb kollekcióját összeállító, fiatal tervezőjének mesés ruhacsodáját.  „Imádok öltözködni, s ha az alkalom engedi, kifejezetten feldob, ha egy éjszakára igazi királynőnek érezhetem magam.”

 

 

Szekeres Nóra felkérést kapott, hogy az október 5-7. között megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Daysen Sármán Nóra ruhájában vonuljon végig a kifutón.

„Zavarba jöttem a megkereséstől, ugyanis nem vagyok túl rutinos modell” – mondta a műsorvezető. „Egyből az jutott eszembe, hogy mi lesz, ha a látványos show közben belegabalyodva a saját lábamba, vagy a ruhámba, esek egy óriásit. Jelenleg még ezzel a félelmemmel küzdök, de van két hetem túltenni magam, és gyakorolni kicsit” – nevetett Szekeres Nóri.

Sármán Nóra azonban olyan ruhát álmodott a műsorvezetőre, amely teljesen eloszlatta Nóri aggodalmát.

„Szekeres Nóri nem tud a kollekciómból olyan ruhát választani, amely ne állna jól rajta – mondta a fiatal divattervező. – Nagyon megörültem, amikor elfogadta a felkérést, s egyből tudtam, hogy a csodás magyar csipkéből készült, akár vagány menyasszonyi ruhaként is működő „költeményem” megelevenedik majd rajta.”

A kislányként a nagymama menyasszonyi ruha-szalonjában játszadozó Sármán Nóra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett, és a London College of Fashion hallgatója is volt. A ruhatervezés mellett divatillusztrációval is foglalkozik. Neve egyre ismerősebben cseng nem csak a hazai, de a nemzetközi divatszakma köreiben is.

Az idei Marie Claire Fashion Days-en tíz hazai tervező mutatja be legújabb kollekcióját, átadják „Az év fiatal divattervezője pályázat” díjait, valamint workshopok és műhelybeszélgetések is színesítik a magyar divat kiemelkedő eseményének programját.

 

Forrás és fotó: Just Creative


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble