728 X 90

Szempillaspirál kisokos körképpel

By Darók Ramóna

A szájfény mellett a második kedvenc sminktermékünk a szempillaspirál. Kiemeli a szemet és máris kicsit másképpen nézzünk vissza a tükörből. A sminkelés egyik legfontosabb szereplője, mivel a segítségével kinyitjuk a tekintetünket, ami viszonylag nagy változást tud okozni megjelenésünkben.

Szempillaspirál-kisokos és -körkép

A szempillaspirálnak van lejárata

Sajnos a szempillaspirált sokan több ideig használják, mint szabadna, mert bizony itt is figyelni kell a szavatossági időre. Nagyjából maximum fél évig használható a kinyitás után.

Minden este le kell tisztítani!

A másik hiba, hogy egy fárasztó nap után (tegyük fel a kezünket kivel fordult már elő 🙂 ?) nincs energiánk lemosni a sminkünket, mondván, egy kis spirál ha fent marad, az még nem árthat. Eljön a reggel, és a fent maradt rétegre felviszünk egy újabb réteget. Ez sajnos azt eredményezi, hogy szempilláink letörnek, így mindenképpen vegyük a fáradságot, és tisztítsuk meg az arcunkat. Több márkának van külön szemfestéklemosója. Ne feledjük, hogy a bőrünk megköszöni a gondoskodást! Ha nem sminkeltünk, akkor is meg kell tisztítani a bőrt, mert sok por és egyéb szennyeződés rakódik rá az egész nap folyamán.

Szempilláink is vágynak az ápolásra

A hidratálás nem csak a bőrünknek, de a szempillánknak is jót tesz. Manapság egyre több olaj van a piacon, mely kifejezetten a szempillákra való. Vannak külön szempillapakolások és -alapok is, amelyeket spirállal tudunk felvinni, pl. Nu Colour Nutriol Eyelash Treatment. Egy idő után csak azt vesszük majd észre, hogy a szempilláink a megszokottnál hosszabbak. 🙂

Vízálló szempillaspirál

Mindenki szereti a vízálló szempillaspirált, hiszen sokkal tartósabb, mint az átlagos testvérei. Valóban jó szolgálatot tesz mondjuk a strandon és egy sírós napon, de ezt nem ajánljuk mindennapos használatra, hiszen nem tesz jót a pilláknak, mivel gyengíti azt.

A tökéletes szempillaspirál kiválasztása

Meglehetősen nehéz megtalálni azt a darabot, mely számunkra a legmegfelelőbb, így sajnos előfordul, hogy tovább kell keresgélni. A kiválasztásnál figyelembe kell vennünk, hogy mit szeretnénk: dúsítást, hosszítást, íveltséget?

Összeírtunk pár tippet, melyek segíthetnek a választásban

Nézzük meg a termék keféjének formáját:

Ívelt kefe: talán ezzel a formával a legkönnyebb sminkelni, hiszen követik a szempillák vonalát. Ez az a típus, amely majdnem az összes szempillatípusra kiváló.

Egyenes kefe: ebből is több fajta létezik. A vastagabbat csak abban az esetben használjuk, ha hosszúak a pilláink. A vékonyabbat pedig inkább a rövidebb pillákhoz ajánljuk.

Csavart formájú kefe: talán ez ad a legszebb ívet, és még a használata is egyszerű.

Gumikefe: csomósodás nélkül képes kifesteni a pillánkat, ám viszonylag kisebb volument ad.

Azt is meg kell említenünk, hogy a helyes használat az egyik legfontosabb.

A spirálozást mindig kivétel nélkül a szempilláink tövétől kezdjük. Lehet egy sima egyszerű mozdulattal, vagy akár úgynevezett „Z” betűt leírva is, ez a gyakorlatban derül majd ki, hogy kinél melyik válik be jobban. Ha ez a lépés már megy, akkor a felvitel közben akár forgathatjuk is a kefét, ezáltal lesz szép, szétválasztott pillánk. Ki szereti az összeragadt, póklábhatású pillákat? Ugye senki. 🙂

Drámai Hatás

Ha igazán drámai hatásra vágyunk, használjunk először egy szempilla-göndörítőt, majd ezután kezdjük el felvinni a terméket!

Ne féljünk egynél több réteget felvinni, hiszen a több réteg nagyobb volument is ad! Mindenképpen szükséges megjegyeznünk, hogy a mértékletesség itt is fontos.

Ha kisebb a szemünk, akkor érdemes alul is kispirálozni, hogy megnyíljon a tekintetünk. Van aki nem szereti, mert akkor túl babásnak tartja magát vele.

Hatóanyagok

Ami fontos hatóanyagok szempontjából, hogy olyan tápláló anyagokat tartalmazzon a spirál, ami erősíti a szálakat, pl. pantenol stb.

Összegyűjtöttünk pár szempillaspirált, ha esetleg nem tudnátok, hogy melyiket válasszátok.

Szempillaspirál-kisokos és -körkép

A Nu Skin Nu Colour Curling Mascara fekete színű, göndörítő szempillaspirállal még jobban kiemelhetjük a szemünket.

A szép, könnyen használható, enyhén ívelt kefe kimondottan a szempillák szétválasztását szolgálja, és gondoskodik róla, hogy tartós göndörítő hatást fejtsen ki csomósodás nélkül. A Nu Colour® szempillaspirál segítségével csodálatos, nyílt tekintettel nézhetünk a világra!

Szempillaspirál-kisokos és -körkép

Kondicionáljuk és védjük törékeny szempilláinkat a Nu Skin Nu Colour Nutriol Eyelash Treatment-tel!

Ez a gél Tricalgoxylt®, egy tengeri algából kivont, poliszacharidokban gazdag összetevőt tartalmaz, mely segítségével megerősíthetjük szempilláinkat a tövektől a végekig. Tökéletesen alkalmazható önmagában szempillapakolásként vagy -alapozóként a Nu Colour Curling Mascara (göndörítő szempillaspirál) felvitele előtt. A szempillaápolás ezzel a kondicionáló formulával kezdődjön. Sűrűbbé és vastagabbá varázsolja szempilláinkat, kiemeli és szétválasztja szempilláinkat, meghosszabbítja szempillafestékünk viseletét.

Szempillaspirál-kisokos és -körkép

Legyen a város a mi kifutónk az Artistry Studio™ NYC Edition 3 az 1-ben dúsító szempillaspirállal!

Ez az exkluzív termék dúsítja, szétválasztja és megemeli szempilláinkat egy pillanat alatt! A hosszú sörteállást a szempillák dúsításához, a rövidebb állást a szempillák megemeléséhez és göndörítéséhez, a spirál fésűs részét pedig a pillák szétválasztásához alkották.

Szempillaspirál-kisokos és -körkép

Lush Eyes Right szempillaspirál

Ez a gyengéden kondicionáló szempillaspirál tele van A-, C- és E-vitaminnal, így egyszerre lágyítja és erősíti a szempillánkat, miközben pont annyi hangsúlyt ad neki, amennyire szükség van. Könnyed, légies hatásért egyszerűen vigyük fel a pilláinkra, a kívánt hatás és árnyalat elérését további rétegek felvitelével biztosíthatjuk. Ez a gyengéd formula kiállja az idő próbáját. Ha elfogyott, a tubust és a spirált ugyanúgy visszavihetjük a  Lush üzleteibe, mint a fekete tégelyeket. Ha egyszerre ötöt viszünk vissza, friss arcpakolást kapunk ajándékba!

Szempillaspirál-kisokos és -körkép

Giordani Gold Iconic Volume Enhancing szempillaspirál-alap

Legyen még szebb a szempillák megjelenése a Giordani Gold első szempillaspirál-alapjának használatával. A luxus, könnyű, mousse-állagú formula befedi a pillákat, különleges applikátorával dús hatást eredményez, a legkisebb pillákat is eléri. Fehér pigmentjei még intenzívebbé teszik a Giordani Gold szempillaspirál színét. Hatására dúsabbnak, ragyogóbbnak látszanak a pillák. Könnyen eldolgozható a spirállal. Hatására azonnali dúsabbnak látszanak a pillák.

Szempillaspirál-kisokos és -körkép

Essence I need a miracle! erősítő & dúsító szempillaspirál

A különleges „mogyoróformájú ecset lélegzetelállítóan hosszú és dús pillákat eredményez. A speciálisan kifejlesztett színező formulának köszönhetően erősíti és egyetlen mozdulattal befedi a pillákat.

Szempillaspirál-kisokos és -körkép

Essence volume hero vízálló szempillaspirál

A tökéletes szempillákért megújult a népszerű „volume hero” szempillaspirál. a vízálló textúrával kombinált új verzió extrém hatású, dús pillákat eredményez! A műanyag dúsító kefe minden szempillát elér.

Essence get BIG! lashes volume curl szempillaspirál

A nagyméretű, ívelt kefe extradús, gyönyörűen ívelt pillákat eredményez, míg a fekete textúra garantáltan intenzív hatást nyújt. szemészetileg tesztelt.

 Szempillaspirál-kisokos és -körkép

Catrice The Little Black One Dúsító Szempillaspirál

A legnagyobb divat: kis fekete ruha mint szempillaspirál. Kifinomult, ellipszis alakú elasztomerecset a tökéletesen ívelt, dús szempillákért. Elegáns, dizájn bőrkivitelben. A kifinomult, ellipszis alakú elasztomerkefe biztosítja a tökéletes műszempillahatást és a szempillák szétválasztását. A sörték elrendezésének köszönhetően még a legapróbb szempillákat is eléri és befedi. Az elasztomerkefék másik előnye még: a festék nem gyűlik össze a kefén, így a textúrával csomósodásmentes, tiszta hatás érhető el! Ezért az elasztomerkefe ideális rövid, egyenes vagy különösen szabálytalan szempillákra is.

Szempillaspirál-kisokos és -körkép

Oriflame The ONE 5 az 1-ben WonderLash XXL szempillaspirál

A The ONE 5 az 1-ben WonderLash XXL szempillaspirál intenzív hatást nyújt és akár 49%-kal dúsabbnak látszó pillákat eredményez. Az Oriflame exkluzív, innovatív Wonder Brush applikátora a szabadalmaztatott Dual Core-technológiának és a klasszikus 5 az 1-ben formulának köszönhetően rendkívül hangsúlyossá és optikailag dúsabbá teszi a szempillákat.

Oriflame The ONE No Compromise Lash Styler szempillaspirál, fekete

Tökéletes szempillák! Egyetlen szempilla sem menekülhet az új Skinny Styler Brush hatása alól. Csodálatosan hangsúlyoz, optikailag dúsít és hosszabbít, a legkisebb pillákat is eléri a tövektől a végekig, saroktól a sarokig. Nem maszatolódik. Kialakításának köszönhetően megemel és tartós, ívelt hatást nyújt. Akár 24 órán át tartó fedést biztosít, könnyen eltávolítható, szemészeti szempontból tesztelt.

Miss Sporty Pump Up Booster Vízálló Szempillaspirál

Egyszerre eredményez dús és hosszú szempillákat, amelyek 24 órán át kölcsönöznek számunkra merész és csábító tekintetet.

Miss Sporty Can’t Stop the Volume Szempillaspirál

Ez a szempilla szépítő egy rétegben természetes hatásúvá, több rétegben drámaian merésszé dúsítja pilláidat, mindezt lekenődés vagy csomósodás nélkül.

Dús, hosszú és színes pillák! A The Body Shop Lash Hero Fibre szempillaspirál magas minőségű pigmentjeivel, 100% vegán formulájával fantasztikusan sűrűvé, mégis súlytanná teszi a pilláidat! A maszatmentes és drámai hatásról a szempillaspriál két vége együtt gondoskodik, a szintetikus rostok a pillák hosszúságáról, a festék pedig a színéről.

Joko Double Lashes Mascara (műszempillahatás)

Vastag, kerek keféjének köszönhetően látványosan dúsítja a pillákat. A spirál gyengéden vastagítja a szálakat, tökéletes fedés mellett fényes hatást kölcsönöz nekik, parabénmentes.Joko Express Yourself Mascara

Az XXL-es méretű kefének és vastag sörtéinek köszönhetően hatásosan hosszabbítja és tökéletes fedést biztosít pillái számára. Látványosan vastagabbá varázsolja őket. Nagyon sokoldalú termék. Használata során a pillák nem ragadnak össze.Joko Express Yourself göndörítő spirál

Az Express Yourself szempillafesték természetes anyagokat tartalmaz, mint például a méhviasz, karnaubaviasz, pantenol, glicerin és hidrolizált selyem. Az XXL-es méretű kefének és vastag sörtéinek köszönhetően hatásosan hosszabbítja és tökéletes fedést biztosít pillái számára. Látványosan vastagabbá varázsolja őket. Nagyon sokoldalú termék. Használata során a pillák nem ragadnak össze.

Szempillaspirál-kisokos és -körképJoko Long Lashes Mascara

Keféje tökéletesen átfésüli a pillákat. A tövétől egészen a végéig láthatóan vastagabbá varázsolja őket. Szilikonecsete segítségével praktikusan vihető fel a festék a pillákra úgy, hogy közben göndöríti őket. Aktív összetevők: panthenol, jojobaolaj, selyemfehérje.

Cikkajánló: Prémium Szépítő újdonságok

Teszteljétek velünk a Nu Skin két cikkben lévő termékét: Nu Colour Curling Mascara és Nu Skin Nu Colour Nutriol Eyelash Treatment.  Egy szerencsés ezt a két szuper terméket kipróbálhatja és megírhatja nekünk a tapasztalatát.

Osszátok meg barátaitokkal is a cikkünket, hogy ők is csatlakozhassanak a teszteléshez!

Játékszabály:
Válaszoljatok a kérdéseinkre!

Van kedvenc szempillaspirál márkátok? Próbáltátok már valamelyik szempillaspirált a körképben szereplők közül?

A Nu Skin termékei közül még miket próbálnátok ki szívesen?

A fenti kérdésre várjuk a válaszokat csak így érvényes a játékban való részvétel. A kommenteket ide várjuk:  www.facebook.com/frizuraszepseg

Határidő: December 10
Eredményhirdetés: December 12

Kövessétek oldalunkat, hogy elsőként értesüljetek a legújabb szépség, egészség és divat hírekről, játékainkról, akcióinkról. Ha regisztráltok az oldalunkon, akkor díjmentesen kérdezhetitek szépségszakértőinket is.

Játékszabályzatunkat ide kattintva olvashatjátok 🙂

www.frizuraszepseg.hu

Szépítkezzünk együtt!

Kulcsszavak: , , , , , , , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség