728 X 90

Szépség és divat hírek

By Frizura & Szépség

foto hóemberkék Lush másolat nagy web

Nem régen a Lushnál teszteltük a szépítő újdonságokat. Nagyon izgalmas, szép csomagok várnak mindenkire karácsonykor. A vendéglátóink a kreativitásunkat is próbára tették, így születtek ezek a kis hóemberek. A miénk a franciás középen!

Egy színvonalas előadás keretében bemutatták a 2015-ös Nu Skin bevezetéseket. Többek között a TR90 súlykontroll programot, amely 2015 januárjában kerül teljes bevezetésre. Egy másik újdonság az ageLOC Tru Face Essence Ultra kapszula, amely a bőr rugalmasságának visszanyerésében segít. Hamarosan teszteljük is! A délelőtt folyamán az antioxidáns-mérést is kipróbáltuk. Szerencsére nagyon jó eredményeink lettek.

WOMEN másolat

A Sofitel adott helyet az olasz Bellissima márka sajtóeseményének, ahol egy újabb szépítő eszközzel a Bellissima Revolution forgó hajformázóval ismerkedhettünk meg. Hajas László mesterfodrász percek alatt szépséges loknikat varázsolt a modellnek. Az új eszközt sokrétűen lehet használni, így ha valaki nem hullámokra vágyik, akkor a hajegyenesítésben is tudja használni a terméket. A Bellissima értelmezi az új trendeket, és minden nő számára elérhetővé teszi azokat az eszközöket, amelyekkel mindig szépnek és divatosnak érezhetik magukat.

Istenes Bence idegenvezetokent az Arenaban

Egy rendhagyó kiránduláson is jártunk az Arena Plaza meghívásában. Idegenvezetőnk Istenes Bence műsorvezető volt, aki vicces történeteivel még vidámabbá tette a kis felfedező körutunkat a megújult üzletekben. Többek között megnéztük Lakatos Márk Style Republic egy hónapja nyílt üzletét is (https://www.frizuraszepseg.hu/interju-lakatos-markkal-shopping-orangyal/). A kis körút a kétszintesre átalakított Zara és H&M Home üzletein is keresztül vezetett. És hogy a fáradalmainkat kipihenjük, végül az új LeRoy Sushi éttermében zártuk a körutat egy nagyon finom és egészséges ebéddel.

Veronica Ferraro_1

Veronica Ferraro olasz divatikon bemutatta Németországban exkluzív cipőkollekcióját. Európa legnagyobb cipőkereskedelmi láncával, a Deichmann-nal közösen a divatblogger hölgy 10 trendi street style modellt tervezett a 2014/15-ös őszi-téli kollekció számára. A változatos kollekció minden cipőrajongó számára kínál valami hozzáillőt: mindegy, hogy bokacsizma cut-out elemekkel, sneaker etno mintával, chelsea bakancs póniszőr dekorral és leopárd dizájnnal vagy mélyfekete chunky bakancs – Veronica Ferraro minden cipőtípust meg tud bolondítani némi extravaganciával. A divatérzékeny vásárlók bizonyára örülnek majd a nőies slippernek is hegyes orral vagy a fekete slippernek allround karakterrel – bármely shopping outfithez, bármilyen időben kiválóan passzolnak. Elegáns, ezüst csatos bokacsizmák és játékos pántokkal díszített csinos körömcipők teszik teljessé a kollekciót, és garantálják az elegáns megjelenést bármely partin.

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications