728 X 90

Szerelem számkorlátok nélkül

By Frizura & Szépség

Shannon de Lima és Marc Anthony, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, Crystal Harris és Hugh Hefner. Csak pár példa a sztárvilágból, ahol szembeötlően erős a korkülönbség.

-Vincent Cassel, Lola Le Lann és François Cluzet

Elfogadott vélekedés, hogy a lányok előbb érnek, ezért általában néhány évvel idősebb fiút választanak maguk mellé. A kis korkülönbség előnye, hogy könnyebben megértik egymást, közös hullámhosszon vannak, a férfi biztonságérzetet ad, nagyobb felelősségtudattal, és jóllehet, némi egzisztenciával rendelkezik, és talán nem ijed be, ha a barátnője már komolyabbra fordítaná a dolgokat. De mi van akkor, ha az idősebb jóval idősebbet jelent? Mi számít egyáltalán túl soknak? A +20 már túlzás?

Biztos mindenkinek van legalább egy olyan személy a közvetlen közelében, aki kicsit túllőtt a korosztályán. Amikor a huszonéves bemutatja a legújabb igazit, aki korban akár az apja is lehetne. Előítélet ide vagy oda, szinte biztos, hogy a legelső gondolat az apakomplexus. De mi a helyzet a másik oldalon? Ha a közel ötvenes pasas beállít az éppen csak a fősuliról kikerült barátnőjével, előre borítékolható, hogy a többség kapuzárási pánikot kiált. Bár már akkor is, ha ez a férfi egy kétajtós sportautót vásárol magának. Első blikkre tehát az életközépi válság és az apakomplexus tűnik ésszerű magyarázatnak, de mi van akkor, ha a szerelem nem ismeri a matematikát?

-Vincent Cassel és Lola Le Lann

Csak fellángolás lenne? Vagy tarthat egy életen át? Mi van akkor, ha valaki egyszerűen kortól függetlenül dögös? George Clooneyra, Bruce Willisre, Robert Downy Jr.-ra, vagy éppen Vincent Casselre például fiatalabb-idősebb bizonyára örömmel vetné ki hálóját! Utóbbi éppen a március 10-én mozikba került Egy őrült pillanat című filmben próbál ellenállni legjobb barátja lányának. A korkülönbségtől a francia sztár például zavarba jön, azt se tudja, mire figyeljen jobban: hogy barátja (François Cluzet) nehogy bármit is észrevegyen a dologból, vagy hogy hárítsa a szexi lány közeledését.

Fotók: Cinetel

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications