728 X 90

Szilveszteri sminktrend – Tippek és praktikák Schlovicskó Kata sminkmestertől

By Frizura & Szépség

Mint már korábban szóltunk róla, ez az év nagyon sokszínű és változatos volt a sminkek és a divat tükrében egyaránt! 

Így év vége felé érdemes áttekinteni, melyek azok a pontok, formák, ívek, melyekkel igazán divatosak lehetünk az ünnepek alatt például szilveszterkor!

 

Nyári Diána színésznővel készítettünk egy kis ünnepekre hangolódó fotósorozatot, fogadjátok szeretettel és ha van kedvetek, próbáljátok azokat a sminktippeket, melyeket a magatokénak éreztek!

 

– Legyen az ajak szép, telt, hangsúlyos és matt! A piros, narancs-, téglás és intenzív pinkes árnyalatok egyaránt nagyon divatosak és az se baj, ha kicsit elmosott és pontatlan a szájfestésünk.

– Használjunk bátran tust! Akár krém, akár filc, akár tégelyes, mindegy, csak tus legyen! Divatos a vastag tusvonal, de lehet vékony is, vagy akár geometriai formában kihúzott.

– Ha nem szeretnénk a szájunkat kiemelni, semmi gond, mert a natúr ajakrúzs is divat, csak matt legyen!

– Nagy sláger a vastag kivilágosított, szőkés szemöldök, az se baj, ha a hajunk barna vagy vörös.

– Lehet a sminkünk erőteljes , füstös, szemre fókuszált, de az is „trendi”, ha a smink natúr és teljesen nude!

– A tél nagy kedvence idén a rózsaszín, a pink szín megjelenhet az ajkakon, a szemen vagy a pirosításban.

– Bátran használjuk a spirált idén, akár több rétegben is feltehetjük!

– Az ajak legyen matt, de a szem lehet csillogó, a matt szemhéjszínek mellett ne féljünk a szem mozgópontjára csillámot, glittert használni, főként szilveszter éjjelén!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, sminkszínekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

Modell: Nyári Diána

Smink: Schlovicskó Katalin

Haj: Szilovics Gergő

Fotó: Csányi István

Asszisztens: Kis Olivér

 

Schlovicskó Kata sminkmester

www.schlovicskokatalin.hu

Tel.: (06-30) 919-3494

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ne maradj le cikkeinkről

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás