728 X 90

Sztármenyasszonyok

By Frizura & Szépség

Pataki Zita, Orosz Barbi és Dundika már nagyban készülnek a tavaszi esküvőjükre, ezért is látogattak el a hétvégi Pearl Wedding Show-ra. Több mint ötven kiállító, fashion show-k, tortakóstolás, zenekari-, fotós- és cinematográfus-bemutatók várták az érdeklődőket.

Pataki Zita vőlegényével érkezett a kiállításra, míg Dundika és Orosz Barbara egyedül válogatott a ruhaköltemények és a tortacsodák között.

„Nagy családi esküvőn lesz, s mivel mindketten vidéken születtünk, nem is volt kérdés, hogy elhagyjuk a fővárost, s a Mátra egyik csodás településére szervezzük a szertartást és a lagzit is” – kezdte mesélni csillogó szemmel Pataki Zita. „Azt még nem tudom, pontosan milyen lesz az esküvői ruhám, de a kialakult stílusomtól biztosan nem fogok eltérni: elegáns, finom szabásvonalú ruha, enyhén hullámos haj, natúr smink. Sok kérdésben még bizonytalanok vagyunk, ezért is jöttünk el Attilával az esküvő kiállításra, kaptunk is remek ötleteket. A lényeg egyébként, hogy ez a nap felejthetetlen és boldog legyen.”

A show célja az volt, hogy a különlegességek bemutatásával újra ünneppé varázsolja az esküvőt. A statisztikai adatok szerint a házasságok száma már nem csökken olyan mértékben, mint korábban. Az idei év első kilenc hónapjában több mint 30 ezer házasságkötést regisztráltak, amely okot ad a bizakodásra, hogy az emberek számára igenis fontos a házasság intézménye. Ez a reményteljes tendencia pedig az esküvői szolgáltatások piacán is megmutatkozhat.

Orosz Barbara májusban mondja ki a boldogító igent. „A legapróbb részletekig összeállt már a fejemben a nagy nap forgatókönyve, épp csak néhány apróság kérdéses még. Tudom, milyen lesz a ruhám, megvan a helyszín, a dekoráció színvilága, a vőlegényem öltözéke – ami tőlem függ, az kész. A párom biztosan készül meglepetésekkel, és a gyűrűt is ő választja majd ki. Az ékszer- és a nászút-kérdésbe azt hiszem, bele sem szólhatok – nevetett a TV2 Tűsarok című műsorának producer-műsorvezetője.

Dundika is várja már a tavaszt, hiszen gyermeke édesapjával, Majkával akkorra tervezik az esküvőt.
„Már a lánykérésnél kijelentette, hogy nem tud majd a szervezésben részt venni, ezért ne is haragudjak rá” – mesélte Dundika. „Igazából az esküvővel is csak azért várunk még pár hónapot, mert Petinek nincs egyetlen szabad szombatja sem, annyit koncertezik. De hogy őszinte legyek, egyedül is borzasztóan élvezem az esküvőszervezést. A hétvégén mindenféle ötlettel gazdagodtam, olyan csodálatos tortákat láttam, hogy elállt a szavam. Láttam izgalmas ékszereket, például nyakéket 1,9 millió forintért – be is számolok majd részletesen Majkának, ha esetleg meg akar lepni, tudja, hol keresse ezeket a különlegességeket kínáló üzleteket” – mosolygott a modell.

Forrás: Just Creative
Fotó: Pearl Wedding Show/Nagyapáti István


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble