728 X 90

Sztárporté Bérczesi Róberttel: Felébredni az álomban

By Darók Ramóna

A Sztárportré vendére Bérczesi Róbert zenész, aki elkészítette élete eddigi legvidámabb lemezét ” A napsütötte rész” címmel. “Minden úgy van megírva, ahogy a nagykönyvben meg van írva, hogy hogyan kell szerkeszteni egy dalt. Az volt a célom, hogy egy egységes, egyszerű lemezt írjak, ami barátságos, kedves és szelíd dalokkal van tele, és mindegyikben van refrén.”

Sztárportré Bérczesi Róberttel

 

“Fel tudok ébredni az álmomban, és ébren tudok lenni benne néhány másodpercig. Időbe telt amíg rájöttem, hogy ez hogyan működik. Amikor például egy teremben találom magam, ahol emberek buliznak és táncolnak, akkor én azt látom, hogy senki nem tudja, hogy álmodunk. Mindenki mint a holdkóros, kiguvadt szemmel téblábol.

Sztárportré Bérczesi Róberttel

A többi ember nem tudja, hogy én felébredtem. Ilyenkor ugyanolyan szilárd ami szilárd, ugyanolyan folyékony ami folyékony, az ételeknek ugyanúgy vannak ízei, ha megharap a kutya ugyanúgy fáj. Az ember ugyanúgy érez mindent, a csókot is, és minden mást is. Én általában repülni szeretek ilyenkor.

Az első lecke az, hogy lefekvés után, elalvás előtt az embernek tudatosítania kell magában, hogy fel akar ébredni az álmában. Szinte egyből fog érkezni a jelzés.”

A teljes Sztárportrét itt tudjátok megnézni:

Fotók és Forrás: Sztárportré

Cikkajánló: Soha ne felejtsünk el tervezni és álmodni!

Sztárportré Árpa Attilával

Kulcsszavak: ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség