728 X 90

Tavaszi-nyári cipő- és táskatrend 2015

By Frizura & Szépség

Felfrissített, tavaszi ruhatárunk nem lehet teljes néhány új cipő, táska és kiegészítő nélkül. Vessük bele magunkat a forgatagba, és válogassunk kedvünkre a vidám, színes darabok közül!

NeroGiardini 7 0840

NeroGiardini

Kényelmes cipők
A már örök klasszikusnak számító balerina cipő idén tavasszal is trendi lesz! Kényelmes, gyorsan és könnyen fel tudjuk kapni a lábunkra, és szinte minden szetthez kiváló választás. Farmerhez és elegáns nadrághoz is, vagy éppen szoknyához, nyári ruhákhoz.

Bagatt MIx 2015 tavasz nyárbagatt

A letisztult fekete, fehér vagy bézs árnyalatok mellett idén hódítanak az állatmintás, a metálfényű, a szegecses, a virágmintás és a flitteres darabok is. A tavasz nagy dobása a férfias női cipők. Ezek általában fűzősek, lakkozottak, és némi díszítést is kapnak. A fekete mellett a nude, nyers színű darabok hódítanak. Könnyű kombinálni akármivel: például egy maszkulin nadrágkosztümmel, a lényeg az, hogy legyen valami nagyon nőies a szettben. Egy kivágott felső, egy kellemes anyagú, finoman áttetsző blúz, egy csipkés póló, esetleg egy vadító tűzpiros rúzs.

Mix 2015 tavasz nyár cipő és táska

NeroGiardini

A sportcipők terén a vibráló, színes, feltűnő darabok kerülnek előtérbe, hogy edzés közben is csinosak lehessünk! A bokacipők idén letisztultak lesznek, természetes színek, anyagok és fazonok dominálnak. A félcipők világában megjelennek a klasszikus tengerész színek és minták, valamint a bájos virágos motívumok. Ebben az évben nagyon trendik a lapos sarkú, hegyes orrú lábbelik, melyek igazán kifinomult ízlésre engednek következtetni viselőjük láttán.

magazinba Catalogo_SS15_singoli30

magazinba Catalogo_SS15_singoli17

bagatt

Elegáns cipők
Tavasszal és nyáron szinte kötelező darab lesz egy nude magas sarkú cipő. Idén a tűsarok hódít, a platformos, kerek orrú darabok lecsengőben vannak.

NeroGiardini 25 3058

NeroGiardini

Ezek a modellek minden színnel tökéletesen párosíthatók, fel tudják dobni a lazább, farmeres megjelenésünket, és az elegánsabbat is, de egy kosztümmel vagy egy lenge nyári ruhával is nagyszerűen passzol.

Mix cipők 2015 tavasz nyár

Deichmann

Mix kék

Marks & Spencer

Mix táskákDeichmann

Táskák
Elegáns, laza, színes, virág- és trópusi mintás, csíkos, pöttyös, kockás. Ezek a darabok mind-mind megtalálhatók a tavaszi-nyári táskatrendben.

Mix 2 táska és cipő

Marks & Spencer

Kedvünkre válogathatunk a szettünkhöz illő színekből, méretekből, fazonokból. Nyáron találhatunk a boltok polcaink úgynevezett nagy zsákokat, melyek kötelező darabok egy tengerparti nyaraláshoz, hiszen minden fontos dolgot levihetünk benne a partra.

2015 táska Mix

VAN GRAAF

Ugyanakkor egy elegáns boríték táskát is be kell szereznünk egy nyár esti parti szett kiegészítőjeként.

mix 2015 tavasz nyár táskák

Magenta

Kárpátiné Boross Nóra

Fotók:

VAN GRAAF 2015 tavaszi-nyári kollekció

Magenta 2015 tavaszi-nyári kollekció

Marks & Spencer 2015 tavaszi-nyári kollekció

NeroGiardini – made in Italy – 2015 tavaszi-nyári kollekció

bagatt MOM 2015 tavaszi-nyári kollekció

Deichmann 2015 tavaszi-nyári kollekció


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications