728 X 90

Tavaszi sminktrend Schlovicskó Kata sminkmester tippjeivel!

By Frizura & Szépség

Úgy gondolom, minden értelemben különleges és karizmatikus ez a év, a változás és a színek éve, nézzük hát, hogyan legyünk szépek és divatosak idén tavasszal is a sminkek segítségével.

Sokféle sminktrend vár ránk idén tavasszal is

Továbbra is sokféle sminktrend és -irányzat uralkodik, ami színessé teszi világunkat és mindenki megtalálja benne a számára legtökéletesebbet, amivel azonosulni tud.

A szemek idén is különös hangsúlyt kapnak, a vastag tus, a vonalak, a „nyílszerű”, széles és vékony vonalak a felső és az alsó szemhéj vonalában nagyon népszerűek a kifutók és a hétköznapi világban egyaránt.

A nude-smink a lágyság, a természetesség, a finom enyhe pirosítás nagy kedvence a tiniknek és a magukat kevésbé sminkelni szerető hölgyeknek, cél a finomság!

 

Idei sláger a kék és a magenta

Az idei tavasz nagy „slágere” a kék, minden mennyiségben és árnyalatban a szemeknél, szájaknál és körmök színénél egyaránt. Főként a magenta és az erőteljes kék árnyalatok hódítanak!

Az ajakról se feledkezzünk meg, ha csodás telt ajkunk van, akkor idén emeljük ki még jobban, legyen a szánk csillogó és piros!

A füstös szem még mindig divatos

Sose megy ki a divatból a füstös szem, 2020-ban is nyugodtan satírozzuk a szemünket feketével, szürkével, sötétkékkel vagy barnával!

 

A tavasz várakozásával mindig csodás, vidám színek jelennek meg a sminkes piacon, idén sincs ez másként. Az idei év két nagy kedvence a pink és a barackszín árnyalatai, használjuk bátran őket és máris érezzük szívünkben a gyönyörű tavaszt ébredni!

A 2019-ben hódító útjára indult csillogás, kövek, strasszok a szem körül és a szem vonalában töretlenül idén is hangsúlyt kapnak, tehát most minden csillogás engedélyezett, amihez csak kedvünk van!

Végezetül ne felejtsük el a gyönyörű hosszú szempillákat sem, ha szeretnénk idén tavasszal is nagyon divatosak lenni, akkor extra dúsító és hosszabbító spirálokat vegyünk és bátran használjuk őket, akár több rétegben is, minél nagyobb hangsúlyt adunk a pilláinknak, annál jobb!

Én is elmentem Katához, hogy magamon is kipróbáljam az idei trendet. Az idei 2020-as smink trendet meghatározzák a színek, a finomság és a hangsúlyos pillák. Az én sminkemet is ez ihlette, a tavaszi üdeséget idézik a rózsaszínes árnyalatok, az élénk rúzs, a pinkes pirosító, a highlighter fények és az erőteljes szempillaspirál használat. Lepjétek ti is meg magatokat egy sminkeléssel Katánál! Nem fogjátok megbánni! 🙂

Reméljük, mindenki megtalálta a számára tökéletes 2020-as tavaszi sminkötleteket, nincs is más dolgunk, mint sminkelni magunkat és bezsebelni a kapott bókokat!

Mindenkinek csodás tavaszvárást és vidám hétköznapokat kívánunk!

Kata & Gréta

Schlovicskó Kata sminkmester www.schlovicskokatamkeup.hu  

www.schangeshop.hu  

Tel.: (+36-30) 919-3494

Fotók: Csányi István

Modellek: Som-Balogh Edina,  Jorgov Tímea, Koroknyai Virág,  Tóth Andi, Shamy

Cikkajánlók:

Szépítő újdonságok

Cipellő – A nőiesség fontos tartozéka

Kulcsszavak: , , , , , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications