728 X 90

Teszteltük a Nu Skin ageLOC Nutriol fejbőr- és hajápolási rendszert! Most ti is kipróbálhatjátok velünk!

By Frizura & Szépség

Megérkezett az ageLOC Nutriol Scalp & Hair System fejbőr- és hajápolási rendszer hozzánk is, nagy örömünkre. Az ageLOC Nutriol Scalp & Hair System a szabadalmazott ageLOC-összetevő-keveréket a fejbőr és a haj számára kedvező hatóanyagokkal vegyíti, amelyek egészséges külsejű, erős szálú és fényes hajat eredményeznek. Ez a különleges rendszer olyan fontos elemeket tartalmaz, amelyekre szüksége van a fejbőrnek és a hajszálaknak.

Ismerjük meg a család tagjait!

🙂 Az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo fejbőr- és hajápoló sampon egy exkluzív összetevő-keverékkel támogatja a vékony szálú, töredezett és idősödő hajat. Bizonyítottan védelmet biztosít a hajszín fakulása és a hő káros hatásai ellen, miközben csökkenti a szálak roncsolódását.

🙂 Az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner fejbőr- és hajápoló kondicionáló minden egyes használatkor táplálja és hidratálja a hajat és a fejbőrt. Javítja a fejbőr és a vékony szálú, töredezett és idősödő haj állapotát, és erőtől kicsattanó, fényesebb és vastagabb tapintású fürtöket eredményez.  

🙂 Az ageLOC Nutriol Scalp & Hair Serum (fejbőr- és hajápoló szérum) egy kifejezetten az ageLOC Galvanic Spával együtt használatos, különleges formulát tartalmaz, amely olyan kulcsfontosságú összetevőkkel látja el a fejbőrt és a hajtöveket, amelyek új élettel töltik fel a hajat.

🙂 Kicsi, elegáns és hatékony – a Nu Skin ageLOC Galvanic Spa egy olyan modern öregedésgátló készülék, amely áttörést jelentő technológiát és szabadalmazott összetevőket kombinál. Ez a sokoldalú készülék négy cserélhető kezelőfejjel rendelkezik arcra, testre és fejbőrre.

  • Az ageLOC Face Conductor (arckezelő fej): a nagy, barázdált felület gondoskodik a Galvanic Spa Facial Gels arckezelő gélek bőrrel történő folyamatos érintkezéséről és az ageLOC-összetevők bőrbe jutásáról.
  • A Focus Area Conductor (célzott kezelőfej): az érintkezési felület középpontján található lapos, sima, ovális kezelőkorong elősegíti a bőrrel való folyamatos érintkezést, így fokozza a Tru Face Line Corrector ránctalanító kulcsösszetevőinek bőrbe jutását a célzott területen.
  • Body Conductor (testkezelő fej): az összetevők bőrbe jutásáról három lekerekített fej gondoskodik; ez a kezelőfej könnyen használható az ageLOC Body Shaping Gel alakformáló géllel.

  • Scalp Conductor (fejbőrkelező fej): a fésűszerű kezelőfej könnyedén siklik a fejbőrön, miközben biztosítja a szoros kapcsolatot a Nutriol® Intensive Scalp & Hair Serum (intenzív fejbőr- és hajápoló szérum) összetevői és a fejbőr között.

Laboratóriumi kutatások igazolják, hogy a galvánáram használata javíthatja az öregedésgátló összetevők bőrbe jutását.

Hogyan működik az ageLOC Galvanic Spa?

Az ageLOC Galvanic Spa az elektromos töltés egy igen fontos tulajdonságát használja ki: az azonos töltések taszítják, az ellentétes töltések pedig vonzzák egymást. A negatív töltésű kulcsösszetevőket az ageLOC Galvanic Spa negatív töltésű programja taszítja. Ugyanez történik a pozitív töltésű összetevőkkel, amikor a készülék pozitív töltésű programját állítjuk be.

Miért olyan jó az ageLOC Nutriol Scalp & Hair System a sérült haj számára?

A fejbőr és a haj gyakorta van kitéve a forróság, a kártékony termékek, az UV-sugarak és a mindennapi szennyezettség negatív hatásainak. Az ageLOC Nutriol Scalp & Hair System megvédi ezeket a területeket a káros stressztől, és ragyogóvá teszi a fejbőrt és a hajat.

Az ageLOC Nutriol Scalp & Hair System fejbőr- és hajápolási rendszer az öregedő haj számára is előnyös?

A benne található szabadalmazott fejbőrápoló ageLOC-összetevő-keveréknek köszönhetően az ageLOC Nutriol Scalp & Hair System az öregedés látható jeleinek forrását veszi kezelésbe, és élettel teli hajat, valamint egészségesebb fejbőrt eredményez. A 25 és a 75 évesek számára egyaránt jótékony hatással szolgál ez a fejbőr- és hajápoló rendszer, amely egészséges külsőt kölcsönöz a fejbőrnek, és vastag szálú, dús hajat eredményez.

Szerkesztő tapasztalata

Sok hajápolási terméket kipróbálok a magazintesztelések során. Nagyon szeretem a professzionális termékeket, mert használatukkal jobb tapintásúnak érzem a hajam. Több hatóanyagot tartalmaznak általában.

Az új ageLOC Nutriol fejbőr- és hajápolási termékcsalád ugyan nem professzionális mégis nagyon kellemes meglepetés számomra. Szereti a hajam. A sampon és a balzsam állaga krémes, kicsit sűrűbb, mint általában a samponok és a balzsamok állaga. A balzsam akár egy pakolásnak is mondható. Bő vízzel alaposan lemosva nagyon finom tapintású lesz a hajam. Nincs szükségem külön hajápoló permetre se utána, hanem finoman megtörölgetve és kicsit kifésülve (én ilyenkor külön fésűt nem is használok, hanem az ujjaimmal bontom ki finoman a hajam, hogy szárítható állapotba kerüljön) a hajam már szárítható is. Nekem fontos hogy miután lemostam a pakolást, a balzsamot és megtörölgettem a hajam, ne legyen kócos, nehezen fésülhető.

A szárítás után is elégedett vagyok a hajam tapintásával. Finom puha lesz, dúsabbnak is érzem tőle a hajam, nem lapul rá a fejemre, kis tartása is lesz, nem nehezülnek el a hajszálaim. Mivel normál, de inkább a vékony szálú felé hajlanak a hajszálaim, így nem szabad elnehezíteni őket.

A szérumot a készülékkel én inkább olyankor használom, amikor tudom, hogy megmosom a hajamat órák múlva vagy másnap. Nekem kicsit elnehezítik a hajamat a szérumok és már nem érzem tőlük annyira frissnek a hajam. Ez annak ellenére van, hogy érzem, hogy jót tesznek a hajszálaimnak és érdemes őket használni. Nekem az vált be, hogy olyankor használom a szérumot, amikor nem kell a frizurám, azaz pl. lefekvés előtt, így a szérumnak van ideje dolgozni és kifejteni a hatását is. A terméket a legjobb hatás elérése érdekében a márka szakértői kétszer ajánlják használni naponta, reggel és este.

A Galvanic Spa-készülék testkezelő fejét már több éve használom a napi testápolási rutinomban heti több alkalommal a géllel és a feszesítő testápolóval. Ez az én esti szépítkezésem, énidőm része. Most már csatlakozik hozzá a fejbőrkezelő rész is, hogy fürtjeim még sokáig szépek és egészségesek legyenek.

Molnár Gréta

Induljon karácsonyi játékunk!

Most 2 olvasónk egy nagyon értékes ageLOC Nutriol fejbőr- és hajápolási család tulajdonosa lehet!

Itt megnézhetitek a három terméket, amely az ajándékcsomagban lesz! ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo  ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner

ageLOC Nutriol Scalp & Hair Serum

Játékszabály:

🙂 Írjátok meg, hogy használtatok-e már Nu Skin hajápolási terméket?

🙂 Milyen hajápolási márkákat használtok? Mi a kedvenc és legjobban bevált márkátok?

🙂 Legyetek Frizura & Szépség követők!

🙂 Osszátok meg ezt a cikkünket és hívjatok meg három barátotokat a játékba, akik szintén szívesen játszanának velünk.

A játékban való részvételhez minden pontnak teljesülnie kell.

Itt kell kommentelni, azaz csatlakozni a játékhoz!

Sorsolás: 2019 december  30

Kövessétek oldalunkat, hogy elsőként értesüljetek a legújabb szépség, egészség és divat hírekről, játékainkról, akcióinkról. 🙂

Boldog karácsonyi készülődést!

Játékszabályzatunkat itt olvashatjátok!

Fotók és forrás: Nu Skin, Frizura & Szépség

Cikkajánló: Nutricentials termékcsaláddal a városi élet megpróbáltatásai ellen. Mi is teszteltük!

Decemberi szépítő újdonságok

Oxigénnel dúsított szépségápolás – Kaqun gél könnyű felfrissülés a bőrnek

Sminktippek Schlovicskó Kata sminkmestertől

Kulcsszavak: , , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

(5) Readers Comments

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications