728 X 90

Továbbra is hódít a csipke és a tüll az esküvői ruha divatban

By Frizura & Szépség

A hagyományos fehér és ekrü színek mellett a színes ruhák is előtérbe kerülnek idén. Mélyebb, teltebb árnyalatok, mint például a bordó és a vörös színek is megtalálhatóak lesznek az esküvői ruhák között.

Több divattervező is azt vallja, hogy nem mindenki hófehérben mutat a legcsodásabban.

A lényeg a választásnál, hogy meg kell találni azt a színt és árnyalatot, ami a legjobban harmonizál a bőrünk tónusával, nem sápaszt, hanem fokozza a menyasszony ragyogását. Az színes ruhák egyik előnye, hogy későbbiekben alkalmi ruhának is felvehetjük bálokra, elegáns eseményekre.

De azért elmondható, hogy a klasszikusnak számító ekrü és fehér színek dominálnak az esküvői ruha divatban még idén is.

A csipke továbbra is hódít az esküvői ruhák világában, de egyszerűbb szabásvonallal párosítva jelenik meg. A grafikus vagy virágmintás anyagok frissebb hatást sugallnak, de azért a menyasszonyok nagy örömére, az igazi klasszikus, romantikus, „hercegnős” csipke ruhák is maradnak.

Az esküvői ruhák piacán is megjelenik a ragyogás. Megjelennek a ruhákon a kézzel varrt gyöngyök, flitterek, kövek és kristályok. Továbbá a hímzések és a tolldíszítések is szerepet kapnak.

Például a Pronovias 2013-as kollekciója a romantika jegyében mutatkozik be. A nagy tüllös vagy csipkés szoknyák, tollas díszítések, és a lehelletfinoman szálló sifon anyagok egyaránt jellemzőek.

Derékvonaltól induló hatalmas tüll, csipke, szatén szoknyák mellett a klasszikus A vonalú és sellő fazonú szoknyák is megtalálhatóak a kollekcióban. A sellő fazonú ruhák alsó részét sűrű csipke vagy tüll borítja. Végre újra megérkeztek a fűzős ruhák is.

Továbbra is hódít az öv, amelyet strasszokkal, csillogó kövekkel, kristályokkal díszítenek. Ez a megoldás a legegyszerűbb ruhát is különlegessé varázsolja. A kollekció újdonsága a tollas díszítés, gyönyörű fehér tollak a ruhák mellrészén. Újdonság a ruhára boruló, hosszú uszályos „köpeny”, amely külön kiegészítőként rendelhető egyes modellekhez.

A 2013-as kollekció annyiban tér el a korábbiaktól, hogy kevés az ún. kommersz ruha, inkább két véglet a jellemző. Nagyvonalú, hatalmas ruhaköltemények, és nagyon egyszerű, de elegáns modellek.

Kapcsolódó cikkek:

Esküvői frizurák

https://www.frizuraszepseg.hu/category/frizurak/noi-frizurak/eskuvoi-frizurak/

Mire figyeljünk az esküvői frizura készítésénél?

https://www.frizuraszepseg.hu/mire-figyeljunk-a-menyasszonyi-frizura-keszitesenel/

Szépítő nap: egy nap, amely csak önről szól!

https://www.frizuraszepseg.hu/szepito-nap/

 

 

Ruhák: Pronovias Ananász Szalon

www.ananasz-szalon.hu

www.pronovias.com


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble