728 X 90

TR90 súlykontroll program a Nu Skinnel

By Frizura & Szépség

RM12301542 másolat

A TR90 áttörő súlykontroll program egységbe kovácsolja a testet és a lelket, az Ön jobb megjelenéséért. A TR90 az Ön és vágyott alakja közé álló források célbavételével vértezi fel és segíti Önt céljai megvalósításában. A program forradalmi kiegészítőket és tápanyagokat kombinál alkalmazott fitnesz módszerekkel, mely páratlan lehetőséget kínál arra, hogy kiaknázza a testében szunnyadó potenciált.

TR90 EMEA (15)Formálja át életét 90 nap alatt!

Az emberi test hatékony gépezet. Lebontja az elfogyasztott ételt, felszívja a tápanyagokat és energiaellátás céljából továbbítja őket a szervezet összes sejtjének. A szükséges energia mértékét az anyagcsere határozza meg, melyet a naponta bevitt kalóriával mérünk. Az anyagcseréhez legnagyobb mértékben az ún. nyugalmi energiafelhasználás járul hozzá, mely alapanyagcsere (Basal Metabolic Rate; BMR) néven ismert. Az alapanyagcsere az a kalóriamennyiség, melyre a szervezetnek egy mozdulatlanul ágyban töltött nap során szüksége lenne. Más szóval az energiamennyiség, melyet a szervezet az életben maradáshoz, az alapfunkciók végrehajtásához (például légzés, folyamatos szívverés és testszövetek megtartása) megkíván. Az izomtömeg fontos tényezője az alapanyagcsere meghatározásának. Az izom aktívabb és nagyobb energiaigényű a zsírnál, így amennyiben Ön magasabb izom-, mint zsírszázalékkal rendelkezik, alapanyagcseréje is magasabb. Minél magasabb valaki alapanyagcseréje, annál több kalóriát éget el.

A kor előrehaladtával az alapanyagcsere és a zsírmentes testtömeg csökken. 20 éves korunk után az anyagcsere évente 2-3%-kal romlik. Továbbá az izomtömeg 25–50 éves kor között ötévente 1%-kal, míg 50 fölött pedig évente 1%-kal csökken. Mindezen öregedési folyamatok befolyásolják a szervezetünkben jelenlévő zsírtömeg mértékét, mely az évek során gyarapszik.

TR90 EMEA (9)

Nem minden program egyenlő

A hagyományos diétáknál a leadott testsúly részben víz-, zsír- és izomveszteségből tevődik össze. Az átfogó súlyvesztésből akár 20–40%-ot is kitehet az izomveszteség. És a metabolizmus szempontjából aktív izom elvesztése az anyagcsere lelassulását eredményezi. Valójában minden elvesztett fél kiló izommal a nyugalmi energiafelhasználás részeként (más szóval szimplán ücsörögve), 25–40 kalóriával kevesebbet éget el egy nap. A TR90 program a testösszetétel újraértelmezésére fókuszál: a TR90 M-Barban található fehérjék és az innovatív étrend több izomtömeget tartanak meg, áthelyeződik az egyensúly és könnyebbé válik a célok elérése.

A program termékei

A TR90 átfogó súlykontroll program egy tájékoztató útmutatóból, étrend-kiegészítőkből és étkezéshelyettesítő szeletekből áll.

RM13033483.no ice másolat

TR90 Felhasználói kézikönyv

A kézikönyv tartalmazza a javasolt étrendet és a testmozgással kapcsolatos tájékoztatást, így minden szükséges információval felvértezi Önt, melyre a TR90 céljai megvalósításához szüksége lehet. A megfelelő méretű adagok, az egyes ételkategóriák TR90 szempontjából „legjobb” ételeinek kiválasztása és az elegendő mennyiségű testmozgás kombinálásával ismét átveheti az irányítást élete és külseje felett.

TR90 JS

Az Ön kéthetes „lendületbombája”, hogy formába lendüljön és felkészüljön a hosszan tartó sikerre! A szervezet újbóli egyensúlyba állításával átélheti mindazt az ösztönző erőt, mely a jobb megjelenésű alakkal jár. Különböző összetevők, többek között kaktuszfüge, narancs, gránátalma és sáfrány kivonatának keverékét tartalmazza.

TR90 COMPLEX F

Pörgesse fel szervezetét! Ez a keverék tartalmazza azokat az összetevőket, melyek formába lendítik és felkészítik az átalakulás élményére. Az összetevők között szerepelnek a citrusgyümölcsök, a hagyma, grépfrút, Cayenne-paprika, narancs és zöld tea.

TR90 COMPLEX C

Lélekben is készen áll arra, hogy átélje az átalakulást? A Complex C útitársa lesz a kaland időtartama alatt! A Complex C olyan összetevőket tartalmaz, mint a kakaó, gránátalma és meggy.

TR90 M-BAR

Egyszerű és ízletes megoldás, amellyel biztosra mehet. A szeletek praktikusak, diszkrétek és fogyasztásra készek – bármerre járjon is. A szeletek napi egy főétkezés helyettesítésére szolgálnak.
Fehérjék megfelelő szintjét tartalmazza, melyek hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és megtartásához – mindezt kényelmes és egyszerű módon.
A szervezet energiaellátása érdekében megfelelő mértékben tartalmaz zsiradékokat/szénhidrátokat. Vitamin- és ásványianyag-tartalma pajzsként védi a szervezetet (például a kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez, a B6-vitamin pedig részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében). A TR90 M-BAR esetében rendkívül fontos a használati útmutató pontos betartása! Gondoskodjék a megfelelő napi folyadékbevitel megőrzéséről, valamint a változatos és kiegyensúlyozott étrendről, továbbá az egészséges életvitelről! A termék kizárólag kalóriaszegény diéta részeként bizonyul hasznosnak: eme étrendnek másféle ételeknek is fontos részét kell képezniük.

A TR90 program egy egyszerű és kényelmes módja annak, hogy életébe 90 nap alatt változást kezdeményezzen. Persze a táplálkozás mellett elengedhetetlen a megfelelő testmozgás is.

RM12300319 másolat

A TR90 mindazon, 18. életévét betöltött felnőttek számára alkalmazható program, akik ideális testsúlyt és alakot szeretnének elérni.

A programot a szerkesztőségünk is teszteli, hamarosan be is számolunk a tapasztalatainkról.

További információ: Nu Skin


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications