728 X 90

Trendek: Schwarzkopf Professional Essential Looks – REdefining you kollekció

By Frizura & Szépség

Minden szem a Schwarzkopf Professional 2018:2 Essential Looks kollekciójának vadonatúj haj és divat trendjeire szegeződik. Ez a szezon teljesen az egyéniségről szól, azaz a Schwarzkopf Professional minket helyez a középpontjába a különleges átalakító kiadásában… A Schwarzkopf Professional nemzetközi véleményvezérekkel és hajspecialistákkal kötött együttműködésének köszönhetően az Essential Looks kollekció a legújabb haj- és divattrendeken keresztül teljesen újradefiniálja a fodrászok és vendégeik közötti kapcsolatot.

 

A Schwazkopf Professional Nemzetközi Kreatív Igazgatója, Simon Ellis (@thesimonellis) így jellemezte a kollekciót:  

„A 2018-as #REdifiningyou Kollekciónk összehozza a nemzetközi véleményvezéreket és hajspecialistákat, hogy megosszák egymással azokat a stílusokat, innovációkat és trendeket, amelyeken épp dolgoznak. Megerősítésről, egyéniségről és inspirációról beszélünk, egyenesen a kifutóról – újra tolmácsolva neked és a mindennapi életstílusodnak. Három inspirációs trenden keresztül szakmai tudásunk legjobbját nyújtva átalakításokat végeztünk, hogy minden stílusigényt kielégítsünk…”

A hat tündöklő stílus, három trenden keresztül – itt az ideje, hogy felfedezzük azt az univerzumot, amelynek mi vagy a központjában! Íme az első a Global Tribe.

Global Tribe #globaltribe 

Kulcstrend a 2018-as őszi-téli kollekcióhoz – napjaink modern törzsei sokféle globális hatást egyesítettek egy olyan univerzumba, amelynek mi vagyunk a központjában –maximálisan ünnepelve ezzel az egyediséget. Először a kifutón tűnt fel, hogy a divat nemzetközi világa egy folklór csavarral szívja magába a keleti hatásokat:

#globaltribe Catwalk Look – Vágás, festés és styling

A Global Tribe Catwalk Look megalkotója a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Styling Nagykövete, Richard Ashforth (@richardasforth): készüljünk fel a vállig érő fazonra, egy lágyabb frufruval. 

A hullámos és az egyenes egymással kontrasztban álló textúrái gyönyörűen kiemelik az őszi mályva színcsavart és a piszkos hideg-szőke tónusokat, egyenesen a Nemzetközi Color Nagykövetünktől, Lesley Jennisontől (@leselyjennison).

#globaltribe Salon Look – Vágás, festés és styling

A Salon Look variációt szintén Richard Ashforth vágta és formázta. A haj egy fokkal rövidebb, laza és szoros hullámokkal rétegzett.

Ez a technika tökéletesen kiemeli Emre Ayaksiz (@emreayaksiz) által megalkotott árnyalatokat, az omlós keksz és mokka színekből álló kombinációját, a tökéletesen hordható, mindennapi viseletre szánt Bogo Chic felvállalásához.  

 

Hamarosan érkezünk még a “newformal” és a “lucidnocturnes” trendekkel is.

Fotók és Forrás: Schwarzkopf Professional


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség